• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2021: Armand Săvulescu a combinat două stiluri de dans și a câștigat admirația juraților

Românii au talent 2021: Armand Săvulescu a combinat două stiluri de dans și a câștigat admirația juraților

Când avea 7 ani, a plecat cu părinții în Spania. S-a înscris la școală, și era un copil supradotat. Din cauza situației cu criza au trebuit să se întoarcă. Armand a ales din prima breakdance-ul, dar la 11 ani a început balet și dans contemporan. A continuat pe toate nișele până în clasa a 10-a, când s-a retras de la liceul de coregrafie. El predă fusion de dans contemporan și breakdance. Călătorește prin țară cu un ghiozdan în spate pe la toate competițiile. A fost și în internațional. Top 16 la competiții relevante.

Călătorind prin țară a învățat să aibă grijă de lucrurile lui, să adoarmă în orice poziție.A dansat și pe stradă, cu o trupă formată cu alți migratori ca el. 

Vrea să deschidă o afacere împreună cu părinții. Vrea să deschidă un centru underground unde skaterii, grafferii, bboyii să se exprime liniștiți, clar în limite legale și păzit de polițiști. Și-ar deschide o școală de artă urbană. Se întreține singur de la 15 ani. Își câștigă banii din competiții, cursuri de dans, colaborări.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni