• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2021: Andrii și Bogdan Kalashnyk, demonstrație incredibilă de forță și echilibru pe scena talentelor

Românii au talent 2021: Andrii și Bogdan Kalashnyk, demonstrație incredibilă de forță și echilibru pe scena talentelor

Din copilărie, cei doi frați făceau acrobații precum sărituri și stat în mâini, având de mici o foarte bună elasticitate și forță. La 10 și, respectiv, 5 ani, au mers la școala de sporturi acrobatice. 

Antrenorul lor le-a propus să facă numărul de hand to hand duo, iar lor le-a plăcut foarte mult ideea, pentru că au fost mereu foarte apropiați și s-au susținut în orice au făcut. Au participat la multe competiții, au luat premii și au absolvit un master în sport. Au ales apoi lumea circului și a spectacolului, știind de la început că asta va fi calea lor în viață.

Nu vin dintr-o familie de sportivi sau de artiști. Mama lor e profesoară, iar tatăl șofer, dar văzând abilitățile lor de mici, i-au susținut și îndrumat în direcția asta.

Spun că talentul lor presupune multă muncă și mereu caută să se dezvolte, să învețe lucruri noi și să devină mai buni. Îi admiră mult pe frații Alexis, care performează la circul din Las Vegas și pe care îi studiază pentru a învăța de la ei cum să execute tehnic anumite mișcări.

Visul lor este să devină renumiți la nivel mondial și să creeze propriul show pe care să îl prezinte peste tot în lume.

Cel mai important moment pe plan professional a fost când au semnat primul contract cu un circ din Germania. Aveau 20 și 15 ani și a fost prima oară când au plecat de acasă o perioadă atât de lungă.

Pe plan personal, pentru Andrii, cel mai important moment a fost nașterea fiului său, care are acum 4 ani. Spune că e cel mai fericit tată din lume. E greu când sunt plecați perioade lungi de acasă și sunt departe de familiile lor.

Dacă ar câștiga, ar deschide o școală de circ în orașul lor și ar antrena copii sau adulți să performeze în lumea circului. Le place mult și fotbalul.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

 

 

 

 

 

 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni