Românii au talent 2021: Andreea Metehău a făcut spectacol cu o intrepretare dintr-un musical

Andreea este din Galați și studiază la Universitatea București, specializare Relații Internaționale cu predare în limba engleză. 

Cântă pe scenă de la vârsta de 7 ani și poate spune ca este singurul lucru care o face fericita cu adevărat. Participă la evenimente private și mărturisește că este destul de căutată. Pe timpul verii are evenimente în fiecare sâmbătă și duminică.

Andreea a făcut parte dintr-un ONG (Education and Support Sphere), unde dezvolta proiecte de educație non-formală pentru elevii de liceu.

Povestește că înainte să intre în acest ONG era introvertită și îi era rușine să vorbească în public. Munca prestată acolo a ajutat-o enorm și se poate mândri ca acum este destul de dezghețată.

În gimnaziu i-a fost destul de greu să se integreze, nu avea prieteni și se refugia în învățat.  Avea ochelari, aparat dentar și era privită ca un tocilar. Nu avea prieteni și nu ieșea afară la joacă.

Mama Andreei este cofetar. Spune despre ea că îi este cea mai bună prietenă. Mama ajutat-o să treacă peste momentele grele, atunci când nu se integra. Tatal este inginer. 

În afară de muzică este pasionată de poezie. Are un carnețel plin pe care speră sa îl transforme în melodii.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni