Românii au talent 2021: Andra, impresionată de prestația lui Adrian Stănescu: “Bis, bis!”

Adrian a crescut în Tărtărești, este fost corporatist, actualmente artist stradal. A iubit muzica de mic, dar s-a apucat mai serios de ea în urmă cu 9 ani când, la invitația unei colege de liceu, a ajuns să cânte  într-o trupă de coveruri.

Părinții sunt mândri de el, dar l-au sfătuit să nu renunțe la facultate. Și-au dorit o educație mai bună pentru băiatul lor și l-au înscris la școală în Buftea, pentru că nu ar fi avut de la cine să învețe în Tărtășești. În fiecare zi, tatăl său îl ducea și îl lua cu mașina , conducând 60 de kilometri.

După terminarea facultății s-a angajat într-o corporație. Lucra pentru o firmă ce efectua studii pentru produsele cosmetice. A muncit timp de doi ani și jumătate, perioadă în care spune că era extrem de nefericit. 

Acum cântă pe stradă și spune că se conectează mai bine cu oamenii, pentru că acolo nu are nimeni nicio așteptare de la el. Cu vocea a cucerit-o și pe soția sa, de profesie biolog. Cei doi spun că sunt suflete pereche și în urmă cu câteva luni au devenit părinții unei fetițe.

Adrian a participat la Vocea României în 2016 și a ajuns până în battle-uri, în echipa lui Tudor Chirilă. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni