Românii au talent 2021: Anda Cheche-Arsintioaia, combinatie de putere si emotie intr-o interpretare impresionantă

Data: 12 Aprilie 2021

Anda a început să cânte la nunta unei verișoare. Un văr de-al tatălui este lăutar și a invitat-o pe scenă, să cânte melodia “Ploaia”. Anda a cântat, iar toți nuntașii s-au oprit din ce făceau ca să o asculte. Acela a fost momentul în care a înțeles că îsi dorește să devină cântăreață.

Apoi a intrat în grupul ContraPunct, unde a învățat muzică, dans, actorie și mișcare scenică. Împreună cu grupul a urcat pe scena de la Vocea Romaniei, pentru momentul din semifinale al lui Marius Moga și a Andei Dimitriu. 

Anda face acum o pauză de la grupul ContraPunct, deoarece vrea să se dezvolte vocal singură. Continuă și acum studiile de canto și spune că mama este foarte exigentă, deoarece și ea a cântat în tinerețe.

Părinții Andei nu sunt părinții ei naturali; aceștia au adoptat-o încă de când era bebeluș.  I-au spus adevărul pe când avea 4 ani și apreciază că știe de mică. Nu a interesat-o de părinții naturali și nu crede că o va interesa vreodată.

Cântă într-o trupă de coveruri și din banii câștigați își răsfață și părinții. Le cumpără cadouri ca să își arate aprecierea.

Iarna este instructor de patinaj. Deși nu a făcut sport de performanță, este atât de bună încât i s-a propus să devină instructor. A făcut un pariu cu tatăl său: dacă ea trece de preselecții, el trebuie să învețe să patineze.

FULLSCREEN
Românii au talent 2021: Anda Cheche-Arsintioaia, combinatie de putere si emotie intr-o interpretare impresionantă
  • /
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies