• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2021: Anda Cheche-Arsintioaia, combinatie de putere si emotie intr-o interpretare impresionantă

Românii au talent 2021: Anda Cheche-Arsintioaia, combinatie de putere si emotie intr-o interpretare impresionantă

Anda a început să cânte la nunta unei verișoare. Un văr de-al tatălui este lăutar și a invitat-o pe scenă, să cânte melodia “Ploaia”. Anda a cântat, iar toți nuntașii s-au oprit din ce făceau ca să o asculte. Acela a fost momentul în care a înțeles că îsi dorește să devină cântăreață.

Apoi a intrat în grupul ContraPunct, unde a învățat muzică, dans, actorie și mișcare scenică. Împreună cu grupul a urcat pe scena de la Vocea Romaniei, pentru momentul din semifinale al lui Marius Moga și a Andei Dimitriu. 

Anda face acum o pauză de la grupul ContraPunct, deoarece vrea să se dezvolte vocal singură. Continuă și acum studiile de canto și spune că mama este foarte exigentă, deoarece și ea a cântat în tinerețe.

Părinții Andei nu sunt părinții ei naturali; aceștia au adoptat-o încă de când era bebeluș.  I-au spus adevărul pe când avea 4 ani și apreciază că știe de mică. Nu a interesat-o de părinții naturali și nu crede că o va interesa vreodată.

Cântă într-o trupă de coveruri și din banii câștigați își răsfață și părinții. Le cumpără cadouri ca să își arate aprecierea.

Iarna este instructor de patinaj. Deși nu a făcut sport de performanță, este atât de bună încât i s-a propus să devină instructor. A făcut un pariu cu tatăl său: dacă ea trece de preselecții, el trebuie să învețe să patineze.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni