Românii au talent 2021: Alessandro Dănescu a ridicat juriul în picioare cu timbrul său special

Alessandro și-a descoperit talentul, în clasa a 5-a, când profesoara de muzică i-a spus că are ureche muzicală. Apoi, prin clasa a 10-a, a luat lecții de canto de la diferiți profesori și spune că stilurile care îl reprezintă sunt pop, pop-rock, pop-dance.

Cel mai greu moment a fost când un profesor de canto l-a epuizat vocal și a fost la un pas să facă noduli pe corzi. Talentul l-a moștenit de la bunici. Bunicul a cântat la nai, iar bunica avea voce. 

Își dorește enorm să devină un artist cunoscut, iar în 2017 a reușit să semneze un contract cu o importantă casă de muzică din România.

Este student la Politehnică, la Inginerie Aerospațială. Spune că ingineria îi poate asigura un loc de muncă foarte bine plătit, iar Alessadro deja s-a gândit ce ar face cu banii. Va investi într-un studio, căci muzica este principala sa pasiune. 

Mama este pensionată pe caz de boală, nevăzătoare, iar tatăl a muncit în Anglia. Mama l-a susținut tot timpul, chiar dacă spunea că “behăie ca o oaie” la început. A fost extrem de mândră când l-a văzut la tv. 

A participat la Vocea Romaniei în 2019 și a ajuns până în battle-uri.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni