Românii au talent 2021: Alessandro Dănescu a ridicat juriul în picioare cu timbrul său special

Autor: Alina Popa
Data: 16 Aprilie 2021

Alessandro și-a descoperit talentul, în clasa a 5-a, când profesoara de muzică i-a spus că are ureche muzicală. Apoi, prin clasa a 10-a, a luat lecții de canto de la diferiți profesori și spune că stilurile care îl reprezintă sunt pop, pop-rock, pop-dance.

Cel mai greu moment a fost când un profesor de canto l-a epuizat vocal și a fost la un pas să facă noduli pe corzi. Talentul l-a moștenit de la bunici. Bunicul a cântat la nai, iar bunica avea voce. 

Își dorește enorm să devină un artist cunoscut, iar în 2017 a reușit să semneze un contract cu o importantă casă de muzică din România.

Este student la Politehnică, la Inginerie Aerospațială. Spune că ingineria îi poate asigura un loc de muncă foarte bine plătit, iar Alessadro deja s-a gândit ce ar face cu banii. Va investi într-un studio, căci muzica este principala sa pasiune. 

Mama este pensionată pe caz de boală, nevăzătoare, iar tatăl a muncit în Anglia. Mama l-a susținut tot timpul, chiar dacă spunea că “behăie ca o oaie” la început. A fost extrem de mândră când l-a văzut la tv. 

A participat la Vocea Romaniei în 2019 și a ajuns până în battle-uri.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

FULLSCREEN
Românii au talent 2021: Alessandro Dănescu a ridicat juriul în picioare cu timbrul său special
  • /
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies