Românii au talent 2021: Alberto De Blasi, italianul care i-a impresionat pe jurați cu alegerea muzicală

Autor: Alina Popa
Data: 07 Mai 2021

Alberto locuiește în Bucuresti și este italian, din Catania. A fost căsătorit, divorțat și s-a recăsătorit pe 1 noiembrie 2019, în Germania, cu o româncă. 

Sunt în România de un an de zile. Și-a găsit de lucru foarte repede, la câteva zile de când s-au stabilit. El a insistat să se mute în România pentru că îi place foarte mult aici. A învățat să vorbească limba română când a cunoscut-o pe soție. Îi place mult și mâncarea noastră: sarmale, mici, ciolan. 

Are trei copii de 28, 16 și 14 ani. Ei locuiesc în Germania. Prima dată a venit în România în vacanță. A făcut și școala militară, a fost în Marină. Acum lucrează împreună cu soția, asistent serviciu clienți în call center.

“Mi-am descoperit talentul în școală. Am făcut canto în clasa a III-a sau a IV-a. Apoi cântam doar pentru distracție, cu prietenii. Mai mergeam la karaoke. Nu am studiat muzica”, a spus Alberto.

Îi place mult de Dan Bittman și speră să îl și cunoască. În România mai merge la restaurantul unor prieteni italieni și mai cânta acolo de plăcere.

Colegii de la serviciu știu că el cântă și că va participa la Românii au talent și îl susțin.

Crede că poate câștiga, iar cu banii din marele premiu și-ar cumpăra o casă în România.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies