• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2021: Abi Nasr Boutros a interpretat melodia ”Nessun Dorma” și a ridicat juriul în picioare 

Românii au talent 2021: Abi Nasr Boutros a interpretat melodia ”Nessun Dorma” și a ridicat juriul în picioare 

Vineri seara, la PRO TV, Abi Nasr Boutros a primit, pentru momentul său, aplauze în picioare. 

Abi Nasr Boutros este originar din Liban, din tată libanez și mamă armeancă, și de 12 ani trăiește în Constanța, alături de soția sa, pe care a cunoscut-o pe Mirc.  

Deși tatăl lui nu a fost inițial de acord cu relația sa cu românca, iubirea a fost mai puternică. Abia făcut actele pe ascuns ca să poată veni în România să o cunoască.

Moștenește urechea muzicală de la mama sa, care cânta mai tot timpul. De altfel, pe la 15-16 ani, și el obișnuia să cânte la biserică. 

În 2006, a plecat în Statele Unite pentru a face cursuri de electrician. Un an mai târziu, s-a născut fiica lor, așa că au revenit în România, de unde luat-o de la zero.

A lucrat ca tehnician la o filmă de pază, într-un magazin de pantofi, iar acum lucrează la o firmă de mezeluri. Ar dori să câștige marele premiu pentru că are nevoie de bani pentru o intervenție chirurgicală. 

Pentru ”Românii au talent” a primit ajutorul unei vecine, profesoară de canto, care i-a spus că seamănă la voce cu Radu Palaniță, câștigătorul de anul trecut. 
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni