Românii au talent 2020 - Larisa Magda, dansul contemporan care a lăsat juriul fără cuvinte

Românii au talent 2020 - Larisa Magda, dansul contemporan care a lăsat juriul fără cuvinte

Vineri seara, Larisa Magda i-a impresionat pe jurații Românii au talent cu un număr de dans contemporan.

Larisa are 15 ani, este elevă și s-a născut în Adelaide.  În prezent, tatăl Larisei, originar din Bistrița, lucrează în construcții, este manager de proiecte.

Soția lui, mama Larisei, tot româncă, avea patru ani când a ajuns în Australia. Ea este de fel din Pitești. Cei doi s-au întâlnit în Sydney, la o convenție creștină.

Larisa are o soră mai mică, în vârstă de 13 ani, și trei frați, băieți – de 6, 10 și 12 ani. Sora mai mică este foarte bolnavă. Se pare că în timp ce era încă în pântece, creierul fetiței nu a mai primit oxigen, iar medicii i-au făcut mamei cezariană de urgență.

Atunci, imediat după naștere, doctorii le-au spus părinților că fetița nu o să trăiască mai mult de doi ani. Și iată că au trecut 13. Dar fetița este țintuită la pat și aproape toată viața a trăit-o prin spitale. Nu poate să meargă, are o gaură în gât pe unde primește oxigen, nu poate vorbi cum trebuie, doar deschide ochii, privește în jur și plânge dacă o doare ceva, spune tatăl.

La 6 ani, părinții au dus-o pe Larisa să facă balet și așa s-a îndrăgostit de dans. Nimeni din familia ei nu dansează, așa că talentul a fost mai mult dobândit. E drept, mama ei a lucrat ca instructor de gimnastică și ca arbitru în competiții de gimnastică, așa că a mai învățat-o pe Larisa unele mișcări mai complicate de gimnastică. 

În tot acest timp, Larisa a câștigat multe concursuri naționale și internaționale și a ajuns inclusiv în America. A participat la ”Australia’s Got Talent”, unde Larisa a spus juraților că dansează pentru sora ei, pe care o consideră specială. Momentul a fost emoționant. Participarea la acest show este, momentan, și cel mai memorabil moment de până acum.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni