• PRO TV
  • Romanii au talent 2015: Editia speciala de Paste a fost incendiara! Cele mai tari momente din show sunt aici

Romanii au talent 2015: Editia speciala de Paste a fost incendiara! Cele mai tari momente din show sunt aici

Romanii au talent 2015: Editia speciala de Paste a fost incendiara! Cele mai tari momente din show sunt aici

De Paste, PROTV ti-a pregatit o editie incendiara "Romanii au talent". Concurenti determinati, dornici sa ii convinga pe jurati ca ei sunt cei mai buni, au urcat pe scena si si-au demonstrat aptitudinile.

Alexandru Ionel si Oana Zara - Dans contemporan

Alexandu Ionel si Oana Zara sunt un cuplu de dansatori foarte talentati. Cei doi au pus in scena un moment de dans contemporan pe acordurile hitului "Say Something", iar juratii au fost fascinati de chimia care exista intre cei doi.



Momentul artistic al lui Alexandru si al Oanei a fost aplaudat la scena deschisa de toti cei prezenti in sala, iar frumusetea fetei nu a trecut nici ea neobservata. Dupa incheierea dansului, Mihaela Radulescu a declarat "E atat de frumoasa Oana!", iar publicul a fost total de acord cu ea. 



Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

Ciprian Cosma - Deseneaza cu lama pe sticla

Cosma Ciprian s-a nascut cu o malformatie la mana dreapta si cu doua degete la ambele picioare, insa acest lucru nu l-a descurajat. Barbatul a invatat de mic sa se descurce in viata si considera ca a problemele pe care are il motiveaza sa depaseasca orice obstacol

Ciprian a urcat pe scena de la "Romanii au talent" vizibil emotionat. Barbatul a reusit sa le sarneasca curiozitatea juratilor atunci cand le-a spus ca urmeaza sa realizeze un portret pe sticla cu ajutorul unei simple lame. Rezultatul final s-a dovedit a fi cu adevarat surprinzator, barbatul reusind sa il stilizeze in portret pe Smiley. 

"Tehnica asta imi pare deosebita. N-am mai vazut-o", a spus Bebe Cotimanis

Ciprian a mai povestit ca a visat intr-o noapte ca trebuie sa participe la "Romanii au talent" si din acel moment si-a perfectionat tehnica pentru a-i impresiona pe cei patru jurati.

Andi Moisescu a fost de departe cel mai incantat de momentul pus in scena de Ciprian, juratul declarand ca "dincolo de momentul artistic i-a placut foarte mult ceea ce a spus: >": "Despre asta este vorba! Noi oamenii trebuie sa continuam sa visam in fiecare noapte ca putem ajunge acolo unde visam!".  


Mario Costache - Interpreteaza intr-o maniera adorabila cantecul "Chilly Willy"

Micutul Mario are 5 anisori si jumatate si a venit din Braila pentru a-si demonstra talentul pe scena de la "Romanii au talent". Imbracat elegant, in frac si cu papion, pustiul i-a fermecat pe juratii cu ochisorii lui albastri, dar si cu vocea sa. 

Intrebat de Andi Moisescu daca crede ca va castiga marele premiul de 120 000 de euro, Mario a raspuns inocent ca jumate din bani ii va folosi pentru a-si cumpara o jucarie, iar cealalta jumate va fi daruita parintilor pentru ca acestia sa isi poata construi o casuta.



Pustiul a pus in scena un moment "dulce". Baietelul a intrat in pielea unui personaj adorabil, un pinguin si a cantat piesa "Chilly Willy". Momentul a fost extrem de simpatic, iar la final Bebe Cotimanis a exclamat "Apartine visului, trebuie lasat in vis! De la mine are un DA extraordinar!". 


Duo Expression - Moment de echilibristica

Reprezentatia celor de la Duo Expression a taiat rasuflarea publicului. Inca de la primele secunde petrecute pe scena, toti cei prezenti in sala au amutit si au privit cu admiratie momentul artistic oferit de acesti artisti talentati.

Echilibrul si increderea in partener si-au spus cuvantul, iar reprezentatia celor de la Duo Expression i-a cucerit definitiv pe toti cei prezenti in sala.

La finalul momentului unic oferit pe scena de la "Romanii au talent", Andi Moisescu a declarat ca ceea ce s-a intamplat in fata ochilor lor a fost "Ca in vis!", iar Bebe Cotimanis a exclamat: "Voi sunteti undeva intre cer si pamant!".


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni