• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Barbatul care scuipa flacari si inghite sticla, asistat de sotia lui. Ce au facut pe scena "Romanii au talent" 2014 le-a dat tuturor fiori

Barbatul care scuipa flacari si inghite sticla, asistat de sotia lui. Ce au facut pe scena "Romanii au talent" 2014 le-a dat tuturor fiori

Barbatul care scuipa flacari si inghite sticla, asistat de sotia lui. Ce au facut pe scena "Romanii au talent" 2014 le-a dat tuturor fiori

Talentul provine din pasiunea pentru yoga pe care Alexandru o practica. Irina, sotia, doar il asista la numerele de yoga, pe care le facea in urma cu 30 ani.

Mai tarziu, Alexandru a facut gimnastica la circ. In 2000 a suferit un accident, a cazut de la 10 m, cauzand 8 fracturi la bazin, a 9-a vertebra a fost fracturata si ea, a fost in moarte clinica si in coma timp de 6 zile. Dupa revenirea din acest accident, nu a renuntat si a inceput sa faca se gandeasca la numere de fachir. Circul de stat fiind inchis, a fost nevoit sa se gandeasca la altceva de munca.

Lucreaza ca montator in constructii la inaltime. Sunt destul de putine spectacole, cam 2 sau 3 pe luna. Vara sunt cele mai putine spectacole, pentru ca toata lumea pleaca in vacanta.

Sunt casatoriti de 13 ani, in timpul accidentului nu se cunosteau, apoi s-au cunoscut cand Alexandru inca se refacea dupa accident. Irina isi  cauta de munca cand Alexandru a invitat-o la o cafea, de acolo a inceput povestea lor, dupa 2 zile deja si-au dat seama ca vor avea o viata de cuplu. Amandoi au mai fost casatoriti inainte de a se cunoaste, fiecare avand copii din casatoriile anterioare.



Alexandru i-a povestit cu ce se ocupa, ce face, mai toata viata; prima oara cand a mers sa-l asiste, dupa ce a facut cateva repetitii cu el, ea tot nu credea ca el chiar cu asta se ocupa. Fiind in desfasurarea numarului, Irina a ramas blocata si nu a mai stiut ce sa faca. Au avut totusi noroc pentru ca acolo se afla si o dansatoare, cunostinta care stia tot numarul cap-coada si a intervenit la timp pentru a ajuta.

Au venit la "Romanii au talent" pentru a vedea ce mai pot face mai departe. Daca ar castiga premiul cel mare si-ar cumpara un apartament, o casa pentru la batranete. Le este foarte greu sa-si ajute copii pentru ca timpurile sunt grele.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni