Seamana perfect cu Mirabela Dauer si la fizic, dar si la voce. Mihai Petre: "La preselectii am fost confuz de-a dreptul"


	Seamana perfect cu Mirabela Dauer si la fizic, dar si la voce. Mihai Petre: "La preselectii am fost confuz de-a dreptul"
Data: 02 Mai 2014

Laura Bisog i-a facut pe toti sa creada, pentru o clipa, ca pe scena show-ului "Romanii au talent" a urcat Mirabela Dauer. "Ma oprea lumea sa ma intrebe daca sunt ea", spune Laura.

"Experienta mea la "Romanii au talent" a fost cea mai emotionanta si importanta clipa din viata mea. Nu am sa uit niciodata in viata mea momentul in care am pasit pe scena, in fata juriului iubitor de talente si a miilor de spectatori", marturiseste concurenta.

Show-ul este si pe Voyo.ro.

"Daca ar fi sa am un concert, cu siguranta as umple sala, as da tot ce pot cantand si le-as umple inima de bucurie, emotionandu-i pana la lacrimi pentru ca numai ei ma pot aprecia pentru talentul meu si acum ca niciodata am foarte mare incredere in mine si in talentul meu si ca pot ferici pe oricine cantand din suflet", crede Laura Bisog.

Cu cine te uiti la "Romanii au talent"? Arata-ne intr-o poza, pe care trebuie sa o incarci pe Facebook, in descrierea careia sa scrii #selfiecutalent. Pentru asta castigi invitatii in public in marea finala a show-ului.

FULLSCREEN
"Romanii au talent" 2014 LIVE: Laura Bisog seamana la perfectie cu Mirabela Dauer
  • /

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO