Românii au Talent, 17 martie 2023: Natalia Bendre a zguduit scena la doar 12 ani: „E ce trebuie!”

Natalia este tânăra de 12 ani care a reușit să cucerească atât publicul, cât și jurații, trecând în etapa următoare cu 4 de DA. Aceasta a uimit pe toată lumea cu talentul ei muzical, dar și cu alegerea melodiei.

 

Natalia este eleva in clasa a VI-a la Liceul Don Orione din Oradea și a venit cu un moment rock la Romanii au Talent. Crede că o reprezinta acest gen musical pentru că și ea este mai zvăpăiată, nebună, agitată.

La varsta de 7 ani si-a descoperit talentul. La școala la care învața s-a organizat un concurs la care a participat și a decis să urmeze cursuri de canto la Palatul Copiilor. Face canto cu Ovidiu Lazar și se pregătește cu Ovidiu Anton pe genul rock.

De la părinți a aflat despre acest stil, prima piesă rock pe care a ascultat-o și pe care a învătat-o a fost “Show Must Go On” și a doua a fost “Moment of Silence” de la Ovidiu Anton. Tot acesta îi scrie și piesele.

Natalia este singura care cântă din familia ei, deși îl  moștenește pe tatăl care mai cânta în tinerețe fie singur, fie cu formații.  La 12 ani, ea are deja 3 piese lansate pe YouTube, 2 dintre ele cu videoclip. Ultima piesa care se numește “Poftă de viață” are aproape 900k. Anul viitor urmeaza sa lanseze un album rock cu bandul ei.

A venit la Romanii au Talent pentru că este o rampă de lansare pentru ea, iar jurații au fost fericiți să o întâlnească:

„Nu cânți ca și cum ai avea 12 ani”, a spus Dragoș Bucur.

„La cum s-a prezentat Natalia, avem deja de a face cu un artist. Nu mi se pare că a început să cânte acum. E pregătită pentru scenă, cântă foarte frumos, e foarte talentată, foarte frumoasă, are costumație mișto de scenă. Ce să mai? Și-a ales și stilul, o avantajează. E ce trebuie!”, a spus Andra.

VEZI MOMENTUL ȘI JURIZAREA ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni