• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au Talent, 17 martie 2023: Marcel Amarandei a emoționat publicul cu interpretarea lui la vioară

Românii au Talent, 17 martie 2023: Marcel Amarandei a emoționat publicul cu interpretarea lui la vioară

Marcel Amarandei are 49 de ani, este din București, iar de mulți ani cântă la vioară. Acesta a reușit să îi uimească pe jurați cu talentul uriaș, despre care spune că l-a moștenit de la tatăl său.

 

Marcel Amarandei provine dintr-o familie de muzicieni. Tatăl acestuia a fost lăutar, motiv pentru care l-a susținut mereu pe concurent să cânte la vioară. Astfel, l-a înscris pe Marcel la școala de muzică din Botoșani, iar, într-un final, a absolvit și Conservatorul din Iași.

Marcel a făcut parte din Filarmonica din Botoșani , însă nu era împlinit financiar. Tocmai din această cauză a plecat o bună perioadă de timp pe un vas de croazieră.

Are doi băieți, amândoi violoniști. Copiii l-au înscris la Românii au Talent deoarece simt că tatăl lor ar trebui să devină mai cunoscut.

„Domnule Marcel, nu am ce să comentez! Interpretarea dumneavoastră este ceea ce trebuie!”, a spus Dragos.

„Mie mi-a plăcut foarte mult, tot ce am auzit a fost foarte frumos. Eu vă garantez că dacă treceți într-o etapă următoare și veniți cu ceva lent și sensibil, vioara sună bine, mai ales în mâinile unui profesionist!”, a spus Andra


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni