• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au Talent, 17 martie 2023: Larisa Nițu și Horațiu Apostol, moment magic de dans în al 13-lea sezon

Românii au Talent, 17 martie 2023: Larisa Nițu și Horațiu Apostol, moment magic de dans în al 13-lea sezon

Horațiu și Larisa au 17 ani și sunt parteneri de dans de 9 ani. Cei doi fac dans sportiv de performanță și au visat mult timp să ajungă pe scena Românii au Talent!

 

Fiecare dintre ei are o poveste uimitoare. Horațiu nu și-a dorit să devină neapărat dansator, însă la vârsta de 8 ani mama lui l-a dus la cursuri deoarece își dorea ca fiul său să facă sport. Acesta a rămas alături de coregrafi și a reușit să își contureze un nume în clubul de dans la care activează. Părinții lui l-au susținut mereu în acest domeniu, ambii lucrând în logistică.

Pe de altă parte, Larisa are o poveste mai sensibilă de viață. Aceasta nu știe foarte multe lucruri despre părinții ei, pe care i-a văzut doar de câteva ori în 17 ani. Tânăra a fost crescută de bunici, care au dus-o la dansuri sportive la vârsta de 5 ani. Din păcate, în anul 2018 bunicul Larisei s-a stins din viață, iar acest moment a fost extrem de greu pentru tânăra dansatoare. Totuși, bunica ei o susține necondiționat și are puterea să fie alături de ea indiferent de situație.

Pe scena Românii au Talent cei doi au avut parte de foarte multe felicitări din partea juraților, au primit 4 de DA și îi vom revedea în etapa următoare!

„M-am bucurat de tot momentul și toată trăirea voastră! Sunteți niște dansatori extraordinari”, a spus Andra

„Vreau să îți spun ceva ție, Horațiu. Poți să faci actorie! Sunt câteva momente, nu știu dacă tu le conștientizezi, pe care nu le poți face decât dacă ai talent. Tu le faci din instinct. Felul în care ți-ai pus mâinile în cap atunci când a început momentul versus felul în care ți-ai pus mâinile în cap la finalul momentului, ciocnirea dintre voi doi care vine ca urmare a unui gând și a unei întâmplări noi, nu a unei mișcări de dans, felul în care mâinile îți rămân în suspensie când ea se retrage de sub tine, felul în care privești în sus... toate lucrurile astea sunt rezultat al unor gânduri pe care tu le ai din talent, instinctiv. Eu îți spun doar să ai undeva acolo în minte acest back-up cu actoria pentru că e ceva ce tu ai!”, a spus Dragoș Bucur.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni