Românii au Talent, 17 martie 2023: Cătălina Bașoldea a emoționat-o pe Andra cu vocea ei

Cătălina Bașoldea are 23 de ani, vine din București și este angajată la o corporație. Cu toate că viața a condus-o pe acest drum, adevărata ei pasiune este și va rămâne muzica.

 

Cătălina Bașoldea a făcut un adevărat spectacol pe scena Românii au Talent, acolo unde a cântat o melodie extrem de frumoasă, clasică, de operă. Jurații și publicul au rămas cu gura căscată atunci când i-au auzit vocea tinerei.

Tânăra artistă de 23 de ani își aduce aminte că și-a descoperit pasiunea atunci când era doar un copil și fredona melodiile Adelei Popescu. La acel moment, mama Cătălinei a considerat că ar trebui ca fiica ei să urmeze cursuri de canto, urmând mai apoi să termine chiar și Conservatorul.

Este logodită în acest moment, urmând ca anul viitor să facă și nunta. Cătălina și-a cunoscut partenerul de viață într-un pub de karaoke, acolo unde s-a angajat pentru a putea cânta seară de seară. Acum, el este programator și își încurajează iubita în a-și urma pasiunea.

La Românii au Talent, ea a reușit să uimească jurații cu talentul ei:

 „E ceva foarte frumos că astăzi mai auzim operă pe un canal de televiziune. Mi-e greu să îmi închipui, când văd ce consumă lumea pe TikTok, e aproape o binecuvântare faptul că mai scapă și sunt convins că oamenii au urmărit. E clar că am avut un moment de un alt nivel”, a spus Andi Moisescu.

„Cătălina, pe mine m-a întristat momentul tău. Am avut imaginea unei păsări închise într-o colivie. Am avut senzația că trăiești o viață care nu e a ta, în timp ce cântai asta a ajuns la mine. Cânți extraordinar și e nevoie să îți deschizi ușița aia și să zbori”, a spus Dragoș Bucur.

„Eu am văzut un om care visează, un om care a ales un drum foarte frumos, o stea care abia acum începe să strălucească”, a spus Andra.

 


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni