Românii au Talent, 17 martie 2023: Andra Leon a surprins jurații cu atitudinea și talentul ei

Andra este tânăra în vârstă de 16 ani, din Galați, care a surprins jurații și publicul cu talentul ei muzical. Aceasta a învățat să cânte la pian de la vârsta de 3 ani, de pe YouTube, fără să fi urmat vreodată cursuri cu un profesor.

 

Andra Leon adoră să cânte și a moștenit talentul muzical de la tatăl ei, care în tinerețe era un chitarist cu părul lung, care își manifesta talentul pe străzile orașului în care locuia. Deși mama tinerei nu a avut niciodată o implicare reală în industria muzicală, ea și-a susținut fiica în a-și urma pasiunea. Astfel, în urmă cu 6 ani, Andra a început să fie un artist vocal.

Datorită talentului ei, Andra Leon a început să predea copiilor ore de pian și câștigă 300 de lei săptămânal, bani pe care îi investește în educația sa, dar și în instrumente.

Andra a petrecut 6 ani din viață în Koreea de Sud, China, Japonia, acolo a învățat despre tradițiile și cultura asiatică. Tânăra și familia ei s-au întors în țară pentru că bunica ei a fost diagnosticată cu cancer și în cele din urma a murit. Această etapă din viața ei a avut un impact puternic, iar în viitor adolescenta își dorește să devină medic și să salveze oamenii de cancer.

Colegii de clasă ai Andrei o consideră atipică din cauza faptului că nu ascultă manele sau trap. Andra adoră rock-ul clasic și muzica de calitate.

„Mi se pare foarte interesantă abordarea asta a melodiei. E melodia pe care eu și colegii mei din facultate încheiam fiecare petrecere, așa că îmi trezește niște nostalgii. Mi-a plăcut foarte mult felul în care te-ai jucat pe ea, faptul că ai inclus elemente de actorie, adică a fost între cântat și vorbit. Mie îmi place stilul acesta de muzică, iar ca moment în sine funcționează foarte bine”, a spus Dragoș Bucur.

VEZI MOMENTUL ȘI JURIZAREA ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni