Romanii au fost martori ai talentului autentic, numai la PRO TV!

Romanii au fost martori ai talentului autentic, numai la PRO TV!

Cel mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent, a adus aseara in casele telespectatorilor momente incredibile, care au surprins, au emotionat si au aratat inca o data ca talentul autentic exista! 

Romanii au avut parte de o seara extraordinara, plina de emotie si momente care au sensibilizat, au impresionat sau au amuzat. Reactiile si comentariile celor patru jurati, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Andi Moisescu, au facut deliciul publicului, iar Smiley si Pavel Bartos au asigurat distractia in culise.

Cea de-a noua editie Romanii au talent a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public! Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 23:11, la nivel national, peste 3 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 22:39, peste 4.4 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul Romanii au talent a inregistrat 17.6 puncte de rating si 43.7% share, de aproape patru ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 4.6 puncte de rating si 11.5 % share. 

Momente surprinzatoare si talent autentic 

Editia cu numarul noua Romanii au talent a surprins telespectatorii cu reprezentatii inedite, aduse pe scena de concurenti hotarati sa-si demonstreze talentul si sa obtina cel putin 3 de DA. Momentele prezentate aseara au impresionat juriul, au starnit imaginatia gazdelor emisiunii si au adus reactii nebanuite.

Trupa Momo Crew a urcat prima aseara pe scena talentelor. Cei cinci baieti au dansat breakdance si au realizat un moment plin de energie. Concurentii s-au sincronizat perfect si au reusit sa-i surprinda pe jurati cu miscarile lor. ”Ocupatia asta este una dintre cele mai potrivite pentru niste baieti aflati la varsta voastra. Mi-a placut ce am vazut astazi. In mine, in mod cert, cred ca aveti un sustinator deja! DA”, a spus Andi. Trupa Momo Crew a obtinut 4 de DA si merge mai departe.

Alexandra Lixandru a cantat o balada si a demonstrat ca, desi este foarte mica, are o voce uriasa. A transmis emotie si sensibilitate, a fost felicitata, dar a primit si sfaturi din partea juratilor. ”Alexandra, mie mi-a placut foarte mult cum ai cantat. Ai toata aprecierea mea pentru tot talentul tau si pentru cum interpretezi aceasta balada. DA!”, i-a spus Andra. Alexandra merge mai departe in competitie cu 4 de DA.

36 de copii au incantat publicul cu muzica folk. Membrii trupei Generatia Folk au umplut scena cu zambete, voie buna si iubire, pe care le-au transmis prin intermediul melodiei interpretate la mai multe chitare. ”Voi sunteti cea mai frumoasa parte a generatiei acesteia. Sunteti tinerii aceia care conteaza, care sunt frumosi, luminosi, care au o pasiune, care canta minunat. Eu ma bazez foarte tare pe voi si pe tineretea voastra si pe acest model de tineret. Bravo!”, le-a spus Mihaela. In final, concurentii au primit 4 de DA si continua competitia.

Nicu Romaniuc a venit la preselectiile Romanii au talent cu un moment inedit. Concurentul a cantat la mai multe instrumente create de el si i-a uimit pe toti cu originalitatea sa. A demonstrat ca, ajutat de imaginatie, poate face muzica din orice. ”Sa scoti din nimic un instrument care sa scoata un sunet si sa poti canta o melodie, pentru mine e suficient. Cred ca, pentru asta s-a facut acest concurs, Romanii au talent, pentru oameni ca el. Evident, raspunsul meu este DA! Felicitari!”, a spus Andra. Nicu Romaniuc merge in etapa urmatoare cu 4 de DA.

Ramona Dragoste a cantat la nai si a creat un moment sensibil, pe care toti l-au apreciat. Talentul ei a trecut dincolo de scena si a ajuns in sufletele tuturor celor prezenti in sala. ”Ma bucur ca te-am vazut cantand cu inocenta asta de copil bun. Ma bucur ca ai venit cu ce ai vrut tu, cu ce ti-a placut tie sa exprimi. Cred ca ai cum sa faci spectacol chiar si cu un nai. Cred in talentul tau, asa ca, DA!”, i-a spus Mihaela. Ramona a primit 4 de DA si merge mai departe.

Victor Sas a urcat pe scena si a facut beatbox, insa toata sala s-a ridicat in picioare in momentul in care concurentul a inceput sa cante si la muzicuta in acelasi timp. Victor i-a cucerit pe jurati cu talentul sau, iar Andi i-a spus la final: ”A fost cam ca echipa nationala. A jucat foarte bine in repriza a doua.”. Victor a obtinut din partea juratilor 4 de DA si merge mai departe in competitie.

Vitalie Eremia a adus aseara pe scena un numar de slack wire. El a mers pe o sarma, care nu era intinsa, si a facut spectacol cu elementele dificile, pe care le-a executat perfect. ”Mi-e foarte simplu sa judec acest moment. Mi-a placut foarte mult. Eu, niciodata nu o sa pot sa fac asa ceva! DA!”, a spus Andra in momentul jurizarii. Concurentul merge mai departe in competitie cu 4 de DA. 

Trupa Trarta a prezentat aseara un numar inedit de folclor romanesc in combinatii cu alte stiluri muzicale. A fost un moment special, pe care Andra, Andi si Florin l-au apreciat. Chiar daca Mihaela nu a fost impresionata de aceasta reprezentatie, concurentii merg in etapa urmatoare cu 3 de DA. ”Muzica stiti cu carul si asta este important. E un pariu indraznet cu dumneavoastra.”, a spus Florin.

Trupa Mad House a cantat o melodie hip-hop, compozitie proprie, cu un mesaj emotionant. Publicul i-a aplaudat pe cei doi concurenti, care au primit 3 de DA la finalul momentului. Florin a acordat NU, insa trupa Mad House merge mai departe in competitie. ”Hip-hop-ul inseamna mai mult decat vers. Mai presupune si alte secrete. Este evident ca momentul vostru a crescut in secunda in care au inceput sa apara si alte secrete pe langa versuri.”, a spus Andi.

Mihai Chelariu a cantat la vioara, a dansat si a facut spectacol. El a fost plin de energie, a trecut rapid de la un stil muzical la altul si i-a vrajit cu talentul sau pe Andra, Mihaela si Andi, care i-au dat la final 3 de DA, necesari pentru a merge in etapa urmatoare. ”Intr-adevar, ne-ai dus mult mai sus decat ne-am asteptat. O surpriza foarte placuta. Multumesc pentru spectacol!”, a spus Mihaela.

Lavinia Ionita a impresionat aseara cu vocea sa. Ea a cantat melodia Rise like a phoenix, a avut atitudine si a demonstrat ca are un timbru special. ”Bravo, Lavinia! Ai transmis tot ce trebuia! Parerea mea este ca trebuie sa-ti creezi un stil al tau. Raspunsul meu este DA!”,  i-a spus Andra. Andi si Florin au acordat si ei DA, iar Lavinia merge mai departe in competitie.

Grupul Resurrectio a adus pe scena un moment original. Concurentii au cantat melodia Hit the road Jack si s-au acompaniat cu ajutorul unor pahare. Concurentii au zambit in permanenta si au adus foarte multa voie buna. ”Mie imi plac oamenii care indraznesc si care vin aici inclusiv in incercarea de a concura pentru un posibil premiu de originalitate.”, a spus Andi. La final, Florin a acordat NU reprezentatiei, insa grupul Resurrectio merge mai departe cu 3 de DA.

Diandra Bancu a cantat melodia Lie ciocarlie intr-o varianta remixata, foarte ritmata. La doar 12 ani, fetita a demonstrat ca are o voce incredibila si a reusit sa impresioneze juratii. ”Ai putea sa fii o cantareata de opera peste vreo 7-8 ani. DA!”, i-a spus Florin. Diandra a primit in final 4 de DA si merge mai departe in competitie.

Cei sapte membri ai grupului The wolf among us au dansat streetdance, s-au sincronizat si au adus pe scena o coregrafie plina de imaginatie. Concurentii au dovedit ca au ritmul in sange si i-au fascinat pe Andra, Mihaela si Andi, care au dat 3 de DA. ”Am de spus un singur lucru: impecabil! Normal ca ne vedem in etapa urmatoare cu 3 de DA!”, a spus Andi.

Ionut Munteanu a urcat pe scena si a cantat la tuba cateva secunde, reusind sa amuze juriul, dar a continuat momentul cu o melodie hip-hop, compusa de el, si a impresionat cu timbrul sau deosebit. ”M-a impresionat foarte tare schimbarea brusca. Asta e locul tau in hip-hop””, a spus Mihaela. Chiar daca Florin a acordat NU, concurentul continua competitia cu 3 de DA.

Trupa Rustin dust a cantat aseara o melodie proprie, A breath to stay alive. Cei cinci membri au avut atitudine rock si i-au incantat pe toti cu numarul prezentat. ”E clar ca aveti un personaj in formatie si ar trebui sa aveti grija sa-l aduceti usor, usor in centru. Sa-l puneti in valoare din cand in cand. Bravo! Dragilor, nu-mi ramane sa va spun decat ca ne vedem in etapa urmatoare cu 4 de DA!”, a spus Andi la finalul jurizarii.

Florin Bontea a dansat breakdance si i-a surprins pe toti cu miscarile lui si cu energia pe care a transmis-o. La finalul momentului, Andi si Mihaela, incantati de prestatie, s-au ridicat in picioare si au aplaudat. ”Ma intereseaza foarte tare, ca jurat, sa dau o sansa oamenilor simpli, care n-au avut nicio alta sansa in viata, oameni care au un talent autentic, pentru care muncesc din greu. Cred in astfel de romani talentati. Foarte tare!”, a spus Mihaela. Florin a acordat NU, insa Florin merge in etapa urmatoare cu 3 de DA.

Alis Fainita a cantat o melodie dificila, Copacul, iar vocea ei puternica i-a impresionat pe toti. Calitatile ei vocale incredibile au facut sala sa vibreze, iar publicul sa o aplaude. ”Dupa parerea mea, Alis ne-a aratat tuturor ce inseamna, totusi, scoala. A fost destul de clar de la prima fraza, mergi in etapa urmatoare cu 4 de DA!”, i-a spus Andi.

Membrii grupului Nadara gipsy band au plecat acum cativa ani din Franta spre Romania cu caruta cu cai. Au facut 5 ani pana aici si au ajuns in aceasta formula la Romanii au talent. Concurentii au cantat o melodie ritmata si au umplut scena de voie buna. Toti au dansat, au aplaudat, iar la final juratii au dat 4 de DA, cu care grupul Nadara gipsy band merge mai departe in competitie. ”Mi-a placut foarte tare numarul asta international!”, a spus Florin la final.

Andrei Pascariu a incheiat cea de-a noua editie Romanii au talent. Micutul a cantat la orga si la harpa din laser. Un moment inedit, cu care concurentul i-a cucerit pe jurati. ”Te rog sa nu uiti ca ti-am strans mana si sa-mi tii si mie un scaun pe la Paris, Londra, New York, Berlin si pe unde o sa mai canti. Bravo!”, i-a spus Florin, incantat. Andrei a primit 4 de DA si merge in etapa urmatoare.

Aseara, show-ul Romanii au talent le-a adus telespectatorilor momente surprinzatoare, emotie, pasiune si voie buna.

Cautarea continua si noi concurenti sunt gata sa-si demonstreze talentul vinerea viitoare, de la 20:30, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni