• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Rodion Sucman, "Strongman" trage tare pentru semifinala: "Ma antrenez de sase ori pe saptamana, cate doua ore, la sala si mananc de opt ori pe zi"

Rodion Sucman, "Strongman" trage tare pentru semifinala: "Ma antrenez de sase ori pe saptamana, cate doua ore, la sala si mananc de opt ori pe zi"

Rodion Sucman, "Strongman" trage tare pentru semifinala: "Ma antrenez de sase ori pe saptamana, cate doua ore, la sala si mananc de opt ori pe zi"

"Strongman" Rodion Sucman a impresionat publicul la "Romanii au talent", in momentul cand a indoit piroane cu mana goala. Iar pentru etapele LIVE se antreneaza din greu la sala de forta, asa ca surpriza va fi si mai mare.

Cine te-a incurajat sa vii la "Romanii au talent"?
Sotia mea m-a incurajat sa vin la "Romanii au talent" ca sa-mi demonstrez puterea.

Cum te pregatesti pentru semifinala?
Ma antrenez de sase ori pe saptamana cate doua ore la sala de sport, mananc de opt ori pe zi, mai mult ca de obicei si incerc sa ma odihnesc cat mai mult posibil.

Cum a reactionat lumea dupa ce te-a vazut la televizor?
Lumea a fost socata, au zis ca e foarte interesant ce am putut eu sa fac in emisiune. Am primit multe cereri de prietenie pe Facebook si mesaje. Cum eu nu vorbesc limba romana, sotia mea m-a ajutat sa le raspund.


 

Dorinta mea este de a deveni cel mai puternic om de pe planeta, e greu ca trebuie multa rabdare, multe antrenamente, multi bani, alimentatie corecta si la vreme. Sigur ca am planuri de a fi tatic ca e deja si momentul, imi inchipui deja cum voi merge cu copiii mei la sala.

Am venit la show-ul "Romanii au talent" sa-mi demonstrez talentul si telespectatorii sa vada ce poate face un om, ce puteri are. Eram bucuros sa vin in scena si sa fac ceea ce-mi place cu adevarat! Acest show m-a ajutat sa ridic inca o treapta din viata mea spre ceea ce vreau, spre succes! Daca as castiga acesti bani, as face o sala mare de sport in care copiii se vor ocupa cu toate tipurile de sport. Principalul dorinta sa fie, sa atragem tineretul spre bine. De asemenea as vrea sa ajut parintilor fiindca ei sunt cei care ne-au crescut si au avut grija de noi, acum a venit timpul nostru sa avem grija de ei! Si restul castigului se va duce pentru realizarea visului meu de a fi cel mai puternic om de pe planeta. Cred ca oamenii ar cumpara bilete la show-ul meu fiindca e ceva atragator, interesant si deosebit!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni