• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Robert Tudor, imagini emotionante alaturi de frumoasa lui sotie. Cum arata femeia din viata magicianului

Robert Tudor, imagini emotionante alaturi de frumoasa lui sotie. Cum arata femeia din viata magicianului

Robert Tudor, imagini emotionante alaturi de frumoasa lui sotie. Cum arata femeia din viata magicianului

Magicianul Robert Tudor a facut spectacol de fiecare data cand a urcat pe scena de la "Romanii au talent", iar reprezentatiile lui i-au fascinat pe jurati si pe telespectatori in egala masura.

In Semifinala cu numarul 3, din data de 22 mai, cand i-a hipnotizat pe toti cu momentul pus in scena, cu povestea pe care a spus-o in fata audientei, Robert Tudor a marturisit ca va deveni tatic, iar emotiile au atins cote maxime.

Citeste si: Andreea Esca, asa cum nu o vei vedea niciodata la pupitrul Stirilor PROTV. Cum arata vedeta atunci cand face sport

Daca si pe retelele de socializare isi fascineaza fanii cu numerele lui de magie, tanarul ii cucereste de fiecare data pe prietenii sai virtuali atunci cand publica imagini cu partenera lui de viata.

Femeia care ii este alaturi in viata de zi cu zi este superba, dar este o prezenta discreta, care se bucura de povestea ei de dragoste in spatele camerelor de luat vederi.

A fost unul din putinele momente cand am plans de fericire.A trecut aproape un an de la Magic Wedding in Las Vegas! Multumim prietenilor de la 313.ro pentru montaj.Iubiti-va mult!

Posted by Magicianul Robert Tudor on Tuesday, August 11, 2015

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni