• PRO TV
  • Razy Gogonea: "Am dansat Matrix in multe locuri dar nu am avut asa succes". Vezi aici cum danseaza! VIDEO!

Razy Gogonea: "Am dansat Matrix in multe locuri dar nu am avut asa succes". Vezi aici cum danseaza! VIDEO!

Razy Gogonea: "Am dansat Matrix in multe locuri dar nu am avut asa succes". Vezi aici cum danseaza! VIDEO!

Razy Gogonea, romanul care i-a impresionat pe britanici cu miscarile sale gen “Matrix” si a reusit sa ocupe locul patru in finala concursului Britain’s Got Talent iar David Hasselhof a fost foarte impresionat de talentul sau: "Esti cel mai bun dansator pe care il cunosc"

A venit din Anglia si a facut mega show la Happy Hour. Cei mai talentati romani au venit si ei sa arate ca tot romanul este talentat. Atat de talentat incat talentul romanesc a devenit unul dintre cele mai valoroase produse la export.
Culmea talentului stiti care este? Ne-a spus Maruta: „Sa arati cat esti de tare la un show numit Britanicii au talent”. Din somer superstar, Razy se misca mai ceva ca personajul Neo din Matrix doar fara efecte speciale

 

El a spus pe Happylica: "M-am inscris la Britanicii au talent ca sa castig bani si sa-i cumpar logodnicei mele un inel". El a cunoscut-o pe Ruth, logodnica sa, cand se afla in Cipru la un show de variete unde sora acesteia canta. 

„Nu pot sa ma ingras, sa joc fotbal, sa patinez si tot ce implica miscare cu picioarele” a mai dezvaluit Razy despre restrictiile pe care le are.


"Nu m-a invatat nimeni sa dansez"a spus Razi simplu si modest atunci cand Catalin Maruta l-a intrebat daca l-a indrumat cineva.

"Pe 1 iulie 2012 o sa fie nunta in Cipru unde ne-am cunoscut" a dezvaluit Razy iar Ruth a spus ca si-ar dori ca la nunta sa danseze ceva mai romantic.


"Sunt invitat la finala "China are talent"  unde voi dansa. Eu si cu Susan Boyle am primit invitatii pentru acest show care are loc pe un stadion"  a mai spus Razy.

Revezi toate momentele cu Razy Gogonea AICI!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni