Razy Gogonea, invitat in finala Romanii au talent. Ce spune despre concurenti: EXCLUSIV

<span style="color:#f00;">Razy Gogonea, invitat in finala Romanii au talent.</span> Ce spune despre concurenti:<span style="color:#f00;"> EXCLUSIV</span>

Pentru o seara atat de speciala cum e cea a Marii Finale de la "Romanii au talent", invitatii sunt si ei pe masura. Razy Gogonea, romanul care a facut senzatie cu miscarile lui la Britain’s Got Talent vine sa-si demonstreze talentul si in fata telespectatorilor ProTV.

Citeste mai jos un interviu cu el, in exclusivitate pentru protv.ro:

Celebritatea de dupa Britain’s Got Talent ti-a afectat in vreun fel relatia cu Ruth? A fost vreodata geloasa logodnica ta din cauza admiratoarelor?

In nici un caz nu mi-a afectat relatia cu Ruth. Si Ruth este cantareata si stie cum este viata de artist, asa ca nici unul dintre noi nu este gelos.
 

Data nuntii ramane tot 5 septembrie 2012, si tot in Cipru?

Din pacate trebui sa spun ca am amanat din nou nunta pana pe 1 iulie 2013, dar da, tot in Cipru. Cu spectacolele am fost asa de ocupat ca nu am avut timp sa ne pregatim pentru nunta.  Dar sigur nunta va fi pe 1 iulie 2013 si abia asteptam acest moment.

 

Prin ce locuri ai mai avut spectacole?

Am avut foarte multe in UK, dar am si oferte pentru viitor din Spania, Thailanda, Rusia, Emiratele Arabe, Quatar, Franta, si lista continua.

 

Spuneai ca lucrezi la un nou numar de dans, mai ceva decat Matrix. In ce stadiu esti cu antrenamentul?

Lucrez de aproape jumatate de an la noul numar  si spectacolele ma tin in urma cu antrenamentele. Iar costumul de care am nevoie este foarte dificil de facut  si inca mai caut designerul care poate sa-l creeze.

Am facut dansul ‘Matrix’ bazat din filmul Matrix si cum a zis David Hasselhoff ca sunt ca un joc video real, vreau sa creez prin dans un personaj dintr-un joc celebru si vreau ca si costumul sa fie identic cu cel din jocul video. Acum sunt in turneu in Cipru cu show-ul pe care l-am produs si trebuie sa pun pauza in vara asta numarului. Am creat aceasta productie special pentru fani si pentru publicul de pretutindeni, pentru ca sunt asa de recunoscator ca am ajuns unde sunt acuma datorita lor  vreau sa le ofer un spectacol de 45 de minute, nu numai de 2 minute. 

 

Ce parere ai de concurentii din sezonul 2 de Romanii au talent? Te-a impresionat cineva in mod special?

Am reusit sa vad toate preselectile, insa unele semifinale le-am pierdut, deoarece sunt in Cipru si nu am avut timp sa urmaresc. Dar am vazut pe internet si sunt asa de multi artisti talentati, ca e greu sa iti aleg un singur artist. Sunt atat de multe trupe de dans si dansatori talentati ca nu stii pe cine sa alegi. Si cantaretii sunt fenomenali, iar magicianul te lasa cu gura cascata. Eu tin cu toti si le doresc multa sanatate si mult succes in marea finala.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni