• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Andra: "Esti genul de elev care poate sa spuna Luceafarul in 30 de secunde!" Raoul Sipos a dat juriul pe spate cu un hip hop GENIAL

Andra: "Esti genul de elev care poate sa spuna Luceafarul in 30 de secunde!" Raoul Sipos a dat juriul pe spate cu un hip hop GENIAL

Andra: "Esti genul de elev care poate sa spuna <span style="color:#f00;">Luceafarul in 30 de secunde!"</span> Raoul Sipos a dat juriul pe spate cu un <span style="color:#f00;">hip hop GENIAL</span>

Showul este INTEGRAL pe voyo.ro.

"Mie mi-a facut foarte mult. Noroc cu textul de pe ecran pentru ca nu te-am inteles nici de data asta. Cred ca esti genul de elev care poate sa spuna Luceafarul in 30 de secunde." i-a spus Andra, uimita de calitatile lui Raoul.

Talentul special pe care nu credeai ca il are Andi Moisescu. Afla ce stie sa faca juratul de la "Romanii au talent"



"Cu siguranta abilitatea ta este evidenta dar in momentul in care incerci sa canti nu suna bine deloc. Cred ca poti doar pronunta foarte repede."
i-a spus MIhai Petre.



Raoul Sipos are 15 ani si a venit la “Romanii au talent” cu tatal lui, care s-a saturat sa-l auda cantand de dimineata pana seara in baie. :)

Emisiunea este integral pe voyo.ro

Canta rap cu un debit verbal care te lasa INTERZIS. "Acum doi ani, cantaream 100 kg si nu stiam nici sa scriu, nici sa citesc in romana!"

Asa a cantat Raoul la preselectii:



Facebook.com/Romaniiautalent


Ai chef de-un film misto si nu stii la ce sa te uiti? Si noua ni se intampla mereu! Devino fan voyo pe FACEBOOK si primesti direct in newsfeed recomandari cum iti place tie. Ne ocupam noi! :)  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni