• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Raisa Radu și mama ei, momente emoționante după primirea Golden Buzz-ului: “Îți mulțumesc că exiști!”

Raisa Radu și mama ei, momente emoționante după primirea Golden Buzz-ului: “Îți mulțumesc că exiști!”

Raisa Radu și mama ei, momente emoționante după primirea Golden Buzz-ului: “Îți mulțumesc că exiști!”

La doar 12 ani, Raisa Radu a reușit să impresioneze o țară întreagă cu prestația sa de la Românii au talent, iar Mihai Bobonete a apăsat Golden Buzz-ul după ce a auzit-o cântând. 

“Raisa Radu, primul meu Golden Buz de la Românii au Talent și prima oara în viața mea când am rămas fără cuvinte la televizor. Un copil atât de bun și cu o transmisie excelentă , o emoție, o ceva de nu știu ce să mai spun… Sper că v-a placut și vouă! Sunt fericit și recunoscator Celui de sus în fiecare clipa în care mă gândesc că trăiesc astfel de momente!”, a scris Mihai Bobonete pe Facebook. 

Mama Raisei i-a fost alături în culise, iar atunci când Mihai Bobonete a apăsat butonul auriu a izbucnit în lacrimi. 

“E doar meritul ei! A fost dorința ei să se înscrie!”, a spus femeia. Raisa a mărturisit că emoțiile au copleșit-o și nu și-a dat seama ce s-a întâmplat pe scenă. 

“Atunci când domnul Mihai Bobonete a pus mâna deasupra butonului am crezut că face o fentă și îmi zice da.. Eu nu am realizat ce s-a întâmplat! Este ceva foarte frumos! Și sunt recunoscătoare pentru toate cuvintele care mi s-au adresat”, a mărturisit tânăra. 

După Golden Buzz-ul de pe scenă, Raisa a sărit în brațele mamei sale. “Îți mulțumesc că exiști!”, i-a spus femeia printre lacrimi. 

Raisa este un copil fără studii muzicale, dar cântă extraordinar de bine. Nu a făcut lecții de canto pentru că nu i-a plăcut de profesoară.

Nici la festivaluri nu a participat pentru că nu a avut cine să o ducă. Cântă doar duminica la biserica din spatele blocului. Spune că acolo are clubul ei de fane, băbuțele care o ascultă la slujbă. Se duce să cânte la biserică pentru că nu are unde în altă parte. Așa și-a găsit încrederea si s-a gândit că poate face asta.

Cu Raisa ne vom revedea în semifinalele Românii au talent

Mai multe în materialul VIDEO de mai jos 

Emisiunea Românii au talent poate fi urmărită în avans cu 24 de ore pe VOYO




Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni