Mecanicul auto Radu Palaniță a câștigat Românii au talent, sezonul 10!

Mecanicul auto Radu Palaniță a câștigat Românii au talent, sezonul 10!

Mecanicul auto Radu Palaniță, care l-a impresionat cu vocea sa pe Florin Călinescu și l-a făcut să apese Golden Buzz-ul, a câștigat Românii au talent, sezonul 10.

Radu Palaniță a mărturisit că s-a apucat de cântat abia la 36 de ani, dar că muzica este pasiunea sa cea mare. După ce, la audiții, a reușit să-i impresioneze pe jurați, iar pe Florin Călinescu l-a convins să apese pe butonul auriu, Radu Palaniță a ajuns direct în Marea finală națională.

După momentul său, când a cântat, în manieră proprie, hitul ”My Way”, Radu Palaniță a obținut cele mai multe premii de la telespectatorii români și a câștigat premiul cel mare - titlul de ”cel mai talentat” și suma de 120.000 de euro.

Pe locul 2, s-a clasat Siena Vușcan (20.000 de euro),  iar pe locul 3 (10.000 de euro) - Mihai Țigaret.

”Nu cred că îmi ajung cuvintele pentru a mulțumi tuturor. Pentru faptul că eu am oferit oamenilor multă emoție, aceștia nu au întârziat să-mi întoarcă serviciul, copleșindu-mă cu mesaje de susținere, admirație și încurajare. Un schimb de emoții. Le doresc tot binele din lume, să aibă încredere în mine în continuare și promit că am să fiu acolo să-i alin, să-i bucur și să-i încânt de fiecare dată, cât va fi posibil”.

Radu Palaniță a declarat, recent, că dacă va câștiga marele premiu la Românii au talent, ”îmi voi cumpăra o casă, îmi voi ajuta familia și prietenii și voi ajuta și o familie nevoiașă. Întotdeauna am ajutat oamenii, necondiționat, pentru că sunt OM”.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni