Radu Bor, cel mai sensibil moment al serii, la Românii au talent: ”E simplu, ești foarte bun”

Radu Bor, cel mai sensibil moment al serii, la Românii au talent: ”E simplu, ești foarte bun”

În această seară, Radu Bor a impresionat o țară întreagă cu momentul său, pe scena emisiunii Românii au talent, sezonul 9 suprem. 

Radu Bor (32 de ani) locuiește în prezent în Marea Britanie, unde a plecat în 2014. La ora actuală, lucrează la un depozit, pe post de lucrător comercial.

Citește și: Momentele când Florin Călinescu a apăsat Golden Buzz la ”Românii au talent”!

”Am avut norocul să primesc contract de muncă permanent în depozitul în care m-a repartizat agenția, iar după scurt timp mi s-a oferit un alt post de tehnician automatizări, adică mă ocup de mașinării, benzi rulante, macarale, pe care le repar sau le fac mentenanța. Aici am funcția de trainee engineer - angajatorul îmi oferă pregătire și îmi plătește școlarizare în acest domeniu pentru a deveni full time engineer”.

Cu toate acestea, Radu Bor spune că talentul său este de a cânta. ”Sincer, nu-mi amintesc de când mi-am descoperit talentul deoarece îmi place să cânt de când mă știu, toată lumea îmi zicea să fac ceva în legătură cu asta, să iau ceva lecții sau să mă apuc de ceva școală. Dar eram copil pe atunci și nu știam pe atunci că as putea să fac carieră din asta…”.

Radu Bor este logodit și are un copil. ”Cel mai emoționant moment din viață a fost atunci când s-a născut fiul meu. Nu o să uit niciodată când asistenta mi l-a pus în brațe pentru prima dată, am început sa vorbesc cu el s-a oprit din plâns. A fost un moment magic”.

Radu regretă faptul că nu a luat muzica în serios mai devreme. ”Nu vreau să spun că îmi displace locul meu de muncă, simt doar că mă irosesc și că anii trec. Cred că o să fiu foarte dezamăgit și o să mă judec foarte tare la bătrânețe dacă nu reușesc să fac o carieră în muzică. Nu am studii de specialitate. Am luat câteva lecții de canto, am mai “furat” anumite exerciții și vocalize de pe internet, dar cred că în mare măsură sunt autodidact. Poate de aceea am impresia că nu am ajuns la 100% din potențialul meu pe plan muzical”.

Ce ar facă dacă ar câștiga Românii au talent? ”Dacă aș câștiga, cred că mi-aș cumpăra o locuință, pentru că nu am momentan nimic al meu, sigur aș investi în cariera mea muzicală și cu siguranță as dona o mare sumă din câștig sau aș face acte de caritate. Și cred că m-aș întoarce acasă. Nu neapărat pentru mine sau logodnica mea, ci pentru fiul meu. În Marea Britanie, nu avem rude și eu as vrea ca el să știe cum e sa ai mai ales niște bunici aproape”. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni