Publicul a ales urmatorii trei concurenti care merg in finala "Romanii au talent"

Publicul a ales urmatorii trei concurenti care merg in finala "Romanii au talent"

Telespectatorii au urmarit aseara spectacolul extraordinar din cea de-a treia editie LIVE Romanii au talent si i-au sustinut pe cei 12 semifinalisti care au luptat pentru un loc in marea finala.

Numere de stand-up comedy, magie, canto, dans si workout au incantat publicul, dar si pe cei patru jurati, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, care au fost bucurosi sa-i revada pe cei pe care i-au trimis in aceasta etapa a competitiei, au apreciat evolutia acestora si le-au dat sfaturi utile pentru viitor. Smiley si Pavel Bartos au asigurat voia buna, ca de fiecare data, au interactionat perfect cu juriul, au facut glume si i-au incurajat pe concurenti.

Florin Bontea, Manuel Chivari si Cezara Blioju merg in finala, unde vor lupta pentru premiul in valoare de 120.000 de euro si pentru titlul de erou national. Tot aseara, Andi, Mihaela, Andra si Florin au ales cel de-al treilea candidat la premiul de originalitate de 10.000 de euro – Dumitru Sanduta.

Castigatorul Selectiei Nationale Eurovision 2016, Ovidiu Anton, si finalistul celui de-al cincilea sezon Romanii au talent, Bogdan Bolohan, le-au adus romanilor doua momente speciale si au smuls ropote de aplauze. Ovidiu a cantat pe scena celui mai tare show de divertisment melodia Moment of Silence si a reusit sa transmita perfect mesajul puternic al piesei, iar Bogdan i-a cucerit pe toti cu momentul de dans prezentat. Surprizele nu s-au oprit aici. Echipa de handbal, CSM Bucuresti, castigatoarea Ligii Campionilor, a venit la Romanii au talent si a prezentat trofeul cucerit in urma cu o saptamana, iar sportivii Marian Dragulescu, Monica Rosu si Laura Badea au fost alaturi de cei 12 semifinalisti si i-au sustinut din sala.

A treia semifinala Romanii au talent a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public!

Pe intreaga durata de difuzare, 20:29 – 00:42, la nivel national, peste 2.3 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 22:44, peste 3.3 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul Romanii au talent a inregistrat 14.6 puncte de rating si 42.3% share, de cinci ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 2.9 puncte de rating si 8.4% share.

Talent autentic, surprize si momente spectaculoase

Alexandra Lixandru a deschis cea de-a treia editie LIVE Romanii au talent. Micuta a fost imbracata in port popular si a cantat parti din doua melodii specifice folclorului romanesc. Pe scena nu a fost singura. Alexandra a fost acompaniata de membrii baletului PRO, care au dansat alaturi de ea, reusind sa realizeze impreuna un spectacol autentic romanesc. ”Mi se pare ca nu-ti dai seama, la varsta ta, ce faci. Scumpa mea, n-am ce sa spun despre tine decat ca esti foarte buna.”, a spus Florin. 


Cele patru fete din trupa Artgenerator au exprimat prin dans o poveste care a avut la baza iubirea femeii de la sat, razbunarea, ritualurile si traditiile. Au fost expresive, frumoase si au cucerit inca o data juriul si publicul cu talentul lor si cu momentul complex de dans contemporan. ”E aceeasi bucurie sa va vad. Imi place sa vad profesionisti/ profesioniste pe scena.”, a spus Mihaela.


Marius Gheorghiu a urcat pe scena pe o trotineta si a prezentat un numar de stand-up comedy cu tema Traficul rutier si femeia. Concurentul a fost imbracat in mai multe tricouri, la care a renuntat treptat, s-a acompaniat la chitara si a produs hohote de ras. ”Pentru mine, momentul tau a fost unul amuzant. Mi se pare ca ti-ai ales bine si tinuta de scena, cu atatea tricouri.”, i-a transmis Mihaela la final.


Dumitru Sanduta si-a demonstrat inca o data forta pe scena talentului. Elementele acrobatice si de gimnastica executate de el i-au surprins pe toti, iar juriul a apreciat talentul lui, ambitia si munca depusa pentru a-si indeplini visul. Cei trei mari sportivi prezenti in sala, Marian Dragulescu, Monica Rosu si Laura Badea, s-au ridicat in picioare si l-au aplaudat pe Dumitru, iar Andra a spus: ”Esentele tari stau in sticlute mici. Dumitru, imi place ca esti curajos. Ceea ce faci este minunat.”


Adrian Neacsu a prezentat pe scena talentului un aranjament muzical inedit la chitara clasica, pe care i l-a dedicat tatalui lui. Alaturi de Adrian a fost si o dansatoare de flamenco si, impreuna, cei doi au realizat un moment dinamic, plin de pasiune si emotie.” Eu am stat de la inceput si pana la sfarsit cu ochii pe chitara ta! Bravo!”, a spus Andi.


Membrii grupului Familia Cinci au cantat aseara la vioara, acordeon, clape, percutie si voce melodiile I belive in angels si Heal the world si au evidentiat perfect importanta timpului petrecut in familie. Copiii au urcat pe scena cu cate un gadget, insa mama a produs schimbarea in momentul in care a inceput sa cante, determinandu-i pe cei mici sa aleaga cate un instrument muzical. ”Ma bucur tare mult ca ati revenit! Va admir pentru aceasta daruire atat pentru familie, cat si pentru muzica.”, le-a spus Mihaela, incantata de moment.


Robert Pascari a readus atmosfera anilor ’80 la Romanii au talent. Concurentul a interpretat melodia Domino dancing, a avut alaturi de el si baletul PRO, toti au fost imbracati in tinute retro si au creat un moment disco extraordinar, plin de energie. Bucuros sa-l revada pe Robert, Andi a spus: ”Totul a fost povestea din Domino dancing. Ai ceva in voce care e specific brit-pop-ului anilor ’80, indiferent de ce ai canta. Alegerea mi-a mers la inima”.


In etapa preselectiilor Manuel Chivari a convins-o pe Andra ca merita sa mearga direct in semifinale, asa ca, jurata a apasat butonul auriu pentru concurent. Aseara, Manuel a demonstrat ca este pregatit sa aiba propriul concert si a cantat alaturi de Special guest orchestra melodia Just the way you are. Fericita pentru alegerea facuta, Andra a spus la finalul momentului: ”Am ales o voce neslefuita, un timbru special. Foarte frumos! Mi-au placut si alegerea si band-ul tau din spate. Am asistat la primul tau concert, aici la Romanii au talent.” 


Alin Cubix a realizat un numar de magie cu carti si a avut o asistenta din origami, pe care a numit-o Maria. Chiar daca la inceputul momentului le-a lasat tuturor impresia ca a gresit si a ratat trucul, la final lucrurile au stat cu totul diferit, insa juratii nu au fost convinsi. ”Intentia a fost buna, dar nu si rezultatul.”, a spus Andra.


Nadara gipsy band a readus aseara pe scena Romanii au talent cultura tiganeasca. Cei sapte membri ai grupului au cantat o melodie plina de energie si culoare, iar la sfarsitul momentului Alexandra a renuntat la acordeon si a facut o demonstratie de dans care a ridicat sala in picioare. ”Imi place cum aratati, imi place cum cantati. Ma bucur ca ati cantat la Romanii au talent.”, a spus Mihaela.


Florin Bontea a impresionat juriul cu determinarea sa. Chiar daca nu are un loc in care sa repete, concurentul nu a renuntat nicio clipa la visul sau de a dansa breakdance, iar aseara a prezentat in doar cateva minute trecerea de la munca pe care o face zi de zi la pasiunea sa. Concurentul i-a uimit pe toti, iar juratii l-au felicitat. ”E foarte bizar cum din under street ai ajuns la street dance si te inalti. Ceea ce-mi place in ceea ce vad, si in cazul tau, e sinceritatea.”, i-a transmis Florin.


Seara s-a incheiat cu un numar extraordinar de dans contemporan, adus pe scena de Cezara Blioju. Extrem de expresiva, concurenta a transpus prin dans o poveste emotionanta despre trecerea timpului, schimbarile care survin si inlaturarea viciilor. ”Esti o poezie in miscare, ai rima, ai cuvintele potrivite. Esti un om talentat!”, i-a spus Mihaela.


In cea de-a treia semifinala Romanii au talent, Florin Bontea a fost preferatul publicului. In urma voturilor obtinute aseara, Florin merge in marea finala, care va avea loc pe 3 iunie, si va lupta pentru marele premiu. Dupa aflarea rezultatului, extrem de emotionat, a spus: ”Nu-mi vine sa cred. Stiu ca e real. Ma bucur si le multumesc tuturor celor care au avut incredere in mine, tuturor prietenilor mei care ma sustin. Sper sa fie in continuare alaturi de mine, pentru ca voi da tot ce pot!”.

Manuel Chivari s-a clasat pe locul al doilea in preferintele publicului si merge si el in finala. ”Explodez de emotii si de bucurie. Aproape imi dau lacrimile. Doresc sa le multumesc celor care m-au votat si Special guest orchestra ca a fost alaturi de mine si m-a sustinut. Fara ajutorul lor nu as fi ajuns unde sunt acum.”, a spus Manuel cu vocea tremuranda.

Juratii au avut de ales cel de-al treilea finalist dintre Dumitru Sanduta si Cezara Blioju. Daca Florin si Andi au ales sa mearga mai departe cu momentul de workout, Andra si Mihaela au votat pentru dansul contemporan. Fiind egalitate, decizia finala a apartinut tot publicului, care a trimis-o in finala pe Cezara Blioju, aflata pe locul trei in topul voturilor primite aseara. ”Cum ma simt? Buna intrebare. O intrebare cu un raspuns greu. Ma simt fericita pentru trecerea in finala, dar ma intreb pana cand voi mai simti aceasta goliciune. Ma simt transparenta. Oare nu am dat prea mult din realitatea mea?”, s spus la final Cezara.

Actele artistice de exceptie, emotia, pasiunea, energia, suspansul si forta au adus vibratia in casele romanilor. Momentele prezentate de cei 12 semifinalisti au creat un show de exceptie, insa doar 3 concurenti merg mai departe in marea finala.

Vinerea viitoare, de la 20:30, numai la PRO TV, telespectatorii sunt asteptati sa fie alaturi de eroii talentului si sa-si voteze favoritii.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni