• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Silviu Pasca si Fely Donose au lansat prima lor piesa in ultima semifinala live "Romanii au talent". Da-i si tu PLAY si spune daca iti place

Silviu Pasca si Fely Donose au lansat prima lor piesa in ultima semifinala live "Romanii au talent". Da-i si tu PLAY si spune daca iti place

Silviu Pasca si Fely Donose au lansat prima lor piesa in ultima semifinala live "Romanii au talent". Da-i si tu PLAY si spune daca iti place

Vineri va fi din nou seara premierelor la "Romanii au talent". Silviu Pasca si Fely Donose, doi fosti concurenti de la "Vocea Romaniei", isi lanseaza prima lor piesa in cea de-a cincea semifinala a show-ului de la ProTV.

Astazi, incepand cu ora 20:30, ProTV difuzeaza ultima semifinala "Romanii au talent". La finalul editiei, lista celor 15 finalisti care vor lupta pe 10 mai pentru marele premiu de 120.000 de euro va fi completa.

Pe scena de la "Romanii au talent" vor urca vineri seara Anca Nicoleta Caus, "Shakira" din Oradea, contorsionistul Darius Bulzan, magicianul Alexandru Marcu, dansatorul Adrian Ilinca, Bruno Iacobet si cei trei caini ai lui care au ridicat juriul in picioare in etapa preselectiilor, trupa Blade Strings, ventrilocul Eduard Andrei Sandu, acrobatii de la Goldenhands, majoretele Rasnov, trupa de acrobati Florea, fetele de la Performers Crew si dansatorii de la Uninvented Theatre.

"Prima piatra" este piesa pe care Smiley mi-a facut-o cadou in semifinala de la "Vocea Romaniei". Colaborarea cu Fely a venit firesc pentru ca noi suntem prieteni de ceva vreme si, in plus, vocea ei se potriveste perfect pe piesa", a declarat Silviu.

"Piesa este naucitoare! Dupa ce am lansat piesa lui Tibi Scobiola, suntem foarte bucurosi sa-l lansam acum si pe Silviu. Piesa a fost facuta in studiourile HahahaProduction si suntem super bucurosi de rezultatul final", a declarat Smiley.

La cea de-a cincea semifinala de la "Romanii au talent" vor mai fi prezenti Julie Mayaya, "Vocea Romaniei" din sezonul trecut si barmanaul Valentin Luca, specialistul in flair care si-a facut debutul in primul sezon al show-ului "Romanii au talent".



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni