Prima editie Romanii au talent a adus momente amuzante ce au facut deliciul publicului

Prima editie Romanii au talent a adus momente amuzante ce au facut deliciul publicului

Prima editie a noului sezon Romanii au talent a debutat vinerea trecuta in fata a peste 4.4 milioane de telespectatori, care au urmarit la nivel national show-ul la televizor.

Emotiile au fost mari atat de partea concurentilor, cat si de partea noilor jurati care s-au integrat perfect in echipa si au facut spectacol pe scena celui mai urmarit show de divertisment din Romania. Pe langa momentele sensibile, incarcate de emotie, care au ridicat sala in picioare, au fost si momente amuzante,  prestatii surprinzatoare care au adus zambetul pe buze.

Cateva din momentele care au amuzat publicul, pe cei patru jurati, dar si pe gazdele emisiunii, Smiley si Pavel Bartos, au fost:

Andreea Elena Pintilie sau Lebada neagra, asa cum ii place ei sa se denumeasca, de profesie medic stomatolog. A pregatit un numar de dans, insa, din pacate nu a demonstrat un talent neasteptat, ceea ce i-a facut pe jurati sa declare: “Ai dansat ca la discoteca. Nu am gasit niciun talent si am vazut o fata care n-a mai avut loc la discoteca si a venit la noi.” a spus Andra la finalul prestatiei Andreei. Fata si-a pastrat calmul pe scena, incercand sa para resemnata de verdictul juriului, care nu a fost unul favorabil si a declarat: “Am o anumita pregatire si mi-as fi dorit sa fiu tratata ca atare. Eu salvez viata dentara a oamenilor, sincer...” A plecat de pe scena cu 4 de NU, dar nu are de gand sa renunte la marea ei pasiune, dansul si la ideea de a deveni un artist cunoscut.

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

Robert Tudor este magician si are peste 5000 de spectacole de magie la activ. A venit in fata juratilor cu zambetul pe buze, dar si cu un ton usor ridicat, reusind sa starneasca hohote de ras in sala, dar si pe scena si in culise. Din cauza modului in care se adresa juratilor, Mihaela i-a spus: “Tinere, mie nu-mi place pe baza de tipat. Ia-ma usor, te rog!” Robert a inceput sa vorbeasca foarte calm, moment in care juratii au ridicat tonul. In final, a reusit sa impresioneze si a demonstrat ca este foarte bun in ceea ce face, astfel ca a obtinut 4 de DA acordati pe acelasi ton ridicat.  

George Bonea este comediant si a prezentat in fata juriului un numar savuros de stand-up comedy, care a starnit hohote de ras in public. Impresionata de numarul lui George, Mihaela a exclamat: “Esti ca un film bun si mor de curiozitate sa vad ce mai urmeaza!”. Concurentul a reusit sa ridice sala in picioare cu glumele sale originale si a primit 4 de DA din partea juratilor.

Veronica Enusca, de profesie actrita a venit la preselectii convinsa ca va impresiona cu numarul ei inedit de cabaret. Ea a declarat: “E ceva ce nu exista in Romania.” Momentul a fost oprit la scurt timp dupa ce tanara a inceput sa se dezlantuie, dar a avut o a doua sansa pentru a demonstra ca talentul sau este unic. Din pacate, cei patru jurati nu au empatizat cu talentul Veronicai nici de data aceasta, incercand sa-l inteleaga, dar fara succes. Concurenta si-a dorit sa-si explice prestatia afirmand: “Cabaretul s-a nascut la Moulin Rouge.” Din pacate, din numar lipseau elementele de cabaret, ceea ce l-a facut pe Andi sa spuna: “Mie mi s-a parut un moment foarte bun, dar nu prea.”

Alexandru Bognibov, concurentul cu numele de scena Sasha, a fost poate cel mai surprinzator numar prezentat pe scena de la Romanii au talent. Este profesor de limba romana si crede in tineretea vesnica, imaginea sa fiind cea a unui baiat mereu tanar. A venit la preselectii cu dorinta de a obtine patru X-uri albe si a reusit datorita “numarului sau fara numar”. Sasha le-a spus juratilor: “Am decis sa ma opresc aici si sa nu merg mai departe. Mereu al vostru, Sasha Bognibov!” in timp ce ridica palma mainii stangi pe care avea lipita o inima. Juratii au ramas surprinsi si nu au inteles exact ce se intampla, insa Pavel si Smiley au fost cei care au elucidat misterul: Sasha venise cu un singur scop, acela de a nu vedea X-urile aprinse, si a reusit.

Prima editie Romanii au talent a fost un adevarat spectacol, ce a avut momente inedite, amuzante, surprinzatoare, talente autentice care s-au facut remarcate inca din primele secunde.

Cautarea continua si noi concurenti sunt gata sa-si demonstreze talentul, vinerea aceasta, de la 20:30, numai la PRO TV!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!


Gallery

http://romaniiautalent.protv.ro/stiri/prima-editie-romanii-au-talent-a-adus-momente-amuzante-ce-au-facut-deliciul-publicului.html
Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni