Prestația lui GIM de la Românii au talent a cucerit YouTube-ul. Pe ce loc se află în trending


	Prestația lui GIM de la Românii au talent a cucerit YouTube-ul. Pe ce loc se află în trending
Citeste mai mult despre: Gim, Romanii au talent 2021, YouTube,
Data: 26 Februarie 2021

GIM a cucerit o țară întreagă cu povestea lui emoționantă și cu melodia pe care a cântat-o la Românii au talent, iar Florin Călinescu a apăsat butonul de Golden Buzz pentru el.

Rapperul a ajuns la inima oamenilor, iar dovada clară este și locul fruntaș pe care îl ocupă prestația lui de la Românii au talent pe Youtube. GIM a ajuns pe locul 5 în trending, videoclipul  având peste 568.000 de vizionări.

GIM a fost lăsat la orfelinat când avea 9 luni. De atunci, toată viața lui a fost haos. Nu a rezistat despărțirii de fratele lui, care a fost infiat, și a fugit de la casa de copii pe când avea doar 11 ani.

”Am stat trei ani de zile în stradă,(...) noi avem acolo în Timișoara niște țevi, am săpat dedesubt, am pus cartoane, păturici, să nu se simtă umezeala aia,...emană atâta căldură că puteam să stau și în pielea goală în timpul iernii. Iar când era foamea aia, făcea Dumnezeu, că altcineva nu putea să facă, să am mă..să primesc, știi...fără să cer”. În acea perioadă, tănărul spune că a lucrat cu ziua ca muncitor pe șantier. 

A absolvit liceul de muzică și spune ca muzica este singurul lucru care îl relaxează. Era marginalizat de colegi și spune ca se ducea trist la școală căci nu avea haine, nu avea pachet, n-avea pe nimeni sa îl ia de la școală. 

Profesorii i-au fost părinți . Ei l-au ghidat și ajutat sa nu ajungă la cele mai negre vicii. Un profesor de teatru l-a ajutat să ajungă să se dezvolte și pe partea asta, așa că Gim a îndrăznit sa participe la un casting. A ajuns sa joace în serialul Hackerville.

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies