Preselecțiile s-au încheiat, încep semifinalele LIVE Românii au talent!

Preselecțiile s-au încheiat, încep semifinalele LIVE Românii au talent!

Aseară s-au încheiat preselecțiile sezonului #9suprem Românii au talent! Ultimii concurenți au urcat pe scenă plini de emoții, dar determinați să încânte publicul și să impresioneze jurații cu talentul lor desăvârșit. Tot aseară, jurații au revăzut cele mai bune reprezentații și au ales semifinaliștii, cu care ne vom revedea pe 17 și pe 24 mai, în cele două semifinale LIVE ale acestui sezon.

Cea de-a 14-a ediție a sezonului 9 Românii au talent a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 13.5 puncte de rating și 39% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.8 puncte de rating și 11% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 2.7 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:20, peste 3.4 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Talentul suprem a strălucit încă o dată pe scena Românii au talent, vineri seară, în ultima ediție de preselecții. Chiar dacă au fost emoționați, concurenții s-au prezentat în fața publicului și a juraților hotărâți și cu dorința de a-i cuceri și de a demonstra că merită un loc în următoarea etapă a competiției. Reprezentații de breakdance, canto, rap, stand-up comedy, dans contemporan, folk, beatbox și ventrilocie au fost aduse aseară și au produs reacții uluitoare în sală.

Victor Dumitru, Skylight, Apogeu Biso, Alina Radu & Cristian Hariga, Alexia Ilie, Mădălina Mantu și Alice David au reușit vineri să impresioneze jurații și au primit din partea lor 3 sau 4 DA.

Primii 12 semifinaliști își pregătesc momentele pentru primul live din acest sezon! Vinerea viitoare, de la 20:30, le vor aduce românilor reprezentații complexe și vor crea un spectacol de neuitat pe scena talentului.

Ediția Românii au talent de ieri seară este disponibilă integral pe protvplus.ro.

Românii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni