Momentul care i-a impresionat pe jurati. Ce s-a intamplat cand a inceput sa cante refrenul

Momentul care i-a impresionat pe jurati. Ce s-a intamplat cand a inceput sa cante refrenul

Desi este pasionat de grafica si si-ar dori sa lucreze intr-o firma la care sa creeze jocuri, Alexandru Precup a reusit sa impresioneze juriul de la Romanii au talent cu un moment diferit fata de pasiunile sale.

anarul de 21 de ani a urcat increzator pe scena de la Romanii au talent si a interpretat foarte bine piesa "Time is running out" a celor de la Muse, spre surprinderea si incantarea celor patru jurati.

Desi la prima impresie pe care a lasat-o nu a fost una foarte puternica, in clipa in care si-a inceput reprezentatia, Alexandru Precup a reusit sa-i incante pe Andi, Mihaela, Andra si Florin, mai ales ca publicul l-a placut imediat si a inceput sa-l sustina inca din timpul interpretarii, momentul devenind unul de neuitat.

Toti cei patru jurati au ajuns la concluzia ca Alexandru merita sa mearga mai departe in concurs. Andi Moisescu a apreciat curajul de care a dat dovada tanarul alegand o asemenea melodie, iar ceilalti trei jurati l-au felicitat pentru momentul pe care l-a prezentat pe scena de la Romanii au talent.


Descarca aplicatia PROTV din Google Apps si App Store pentru a vedea VIDEO EXCLUSIV cu reprezentatia lui Alexandru Precup!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni