E evident ca romanii au talent! PREMIERE si RECORDURI, dupa doua sezoane de Romanii au talent

21 Mai 2012, 12:10


	E evident ca romanii au talent! PREMIERE si RECORDURI, dupa doua sezoane de Romanii au talent
Data: 21 Mai 2012

S-a incheiat si cel de-al doilea sezon de Romanii au talent. Ce-a fost pana acum, dar ce va fi de-acum incolo! Pregatiti-va numerele pentru o noua runda a celui mai tare show de talente! Sa facem o scurta recapitulare a premierelor si a recordurilor de pana acum.

RECORDURI

Sotii Viorica si Emil Luca au stabilit un record mondial in finala primului sezon de Romanii au talent: 600 de piruete.

 

Un alt record cu care ne mandrim :) Editia a patra din sezonul 2 de Romanii au talent a avut RECORD ISTORIC DE AUDIENTA.

Cea de-a patra editie a show-ului fiind la nivel de rating in mediul comercial cea mai buna editie a unei emisiuni de divertisment din Romania, de cand s-a introdus sistemul de masurare al audientelor cu people metere.

La nivelul intregii populatii din Romania, ProTV a obtinut pe toata durata emisiunii o medie de aproape 5 milioane de telespectatori care au urmarit desfasurarea incredibila de talente! In minutul de aur al emisiunii, aproape 6 milioane de telespectatori la nivelul intregii populatii din Romania erau cu ochii pe ProTV. La nivelul publicului comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, in minutul 21: 42, show-ul “Romanii au talent” a obtinut o audienta de 32.1 puncte de rating si o cota de piata de 65.3%, in timp ce Antena 1 obtinea numai 1.4 puncte de rating si 2.7%.


PREMIERE


Sezonul 2: Cristian Leana a facut un numar de speed cubing in semifinala de la Romanii au talent in premiera nationala

Iar in marea finala a impresionat cu o premiera internationala: speed cubing legat la ochi si cu o singura mana!


Au fost si altfel de premiere in cadrul super show-ului de la ProTV.

In primul sezon, un concurent a reusit 'performanta' de a lua nu mai putin de 9 (noua) X-uri de la jurati :)


Iar in al doilea sezon, un concurent - Marian Florea - a primit 3 X-uri chiar in semifinala:O alta premiera este ca al doilea castigator de la Romanii au talent (dupa Adrian Tutu, in primul sezon) este un mentalist - Cristian Gog: "Sunt primul, si singurul pana acum, mentalist care castiga un concurs Got Talent" a spus acesta la Happy Hour.

 

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO