Povestile de viata ale concurentilor care au primit Golden Buzz de la Florin Calinescu

Povestile de viata ale concurentilor care au primit Golden Buzz de la Florin Calinescu

Laura Bisog si Grigore Luca sunt pasionati de muzica si au ales sa duca mai departe arta unor mari cantareti din istoria muzicii romanesti. Cei doi i-au studiat indeaproape pe idolii lor, Mirabela Dauer si Dan Spataru si au reusit sa puna in scena un moment plin de emotie.

Laura are 46 de ani si lucreaza ca barman-ospatar in Iasi. A inceput sa cante de la varsta de 5 ani, pentru ca provine din familie de muzicieni. Tatal ei a cantat la acordeon, iar bunicul ei a terminat Conservatorul si a fost dirijorul Fanfarei din Cosmesti, Iasi. Laura nu a facut liceul de muzica, canta pentru ca are ureche muzicala.

Laura a mai participat la Romanii au talent si in 2014, cand a reusit sa ajunga pana in Semifinala.

"Pentru mine, Mirabela Dauer este idolul meu. Cum am inceput eu sa seman cu ea…. A fost cand am inceput sa ma fac blonda si a trebuit sa imi pun si ochelari, iar apropiatii mi-au spus ca seman  cu Mirabela Dauer. Cred ca asa a fost sa fie sa incep sa seman cu ea. La serviciu mi s-au cerut autografe, chiar am dat un autograf in palma."

Colaborarea dintre Laura si Grigore s-a intamplat spontan, dupa ce el a contactat-o printr-un mesaj pe Facebook. 

“Eu i-am scris pe Facebook doamnei si i-am spus sa venim in formula de cuplu “Mirabela Dauer si Dan Spataru”. I-a placut ideea si am inceput sa repetam. Ne-am gandit ca facem o surpriza si publicului. Lumea ii adora si acum si am zis de ce nu. Sunt multumit cu ceea ce fac”, spune barbatul.

Grigore are 52 de ani este sofer la o firma privata din Sibiu. Este casatorit de 34 de ani si are un baiat de 29 de ani. 

“Mi-a placut sa cant dintotdeauna, dar mai ales piesele lui Dan Spataru. Cand am cantat prima data eram la o petrecere, la serviciu, si m-am dus la DJ si i-am cerut microfonul si am inceput sa cant o meleodie de-a lui Dan Spataru. Prietenii mei   m-au incurajat in 2012 sa particip la “Romanii au talent.”

Laura isi mai dorea sa revina la Romanii au talent, dar nu stia cu ce moment sa participe.  “Cand am vazut mesajul pe Facebook de la Grigore nu imi venea sa cred. Am zis ca e a doua sansa si ne dorim ca lumea sa nu ne uite si cred ca emisiunea este pentru talentul nostru”, spune Laura.

Momentul celor doi a ajuns la inimile celor din public, care i-au rasplatit cu ropote de aplauze, iar surpriza serii a fost Florin Calinescu, care a apasat butonul Golden Buzz, trimitandu-i pe cei doi direct in Semifinala.

"Butonul acesta se adreseaza emotiilor sincere, adevarate. Butonul asta este pentru oameni ca dumneavoastra. Fara salturi mortale, fara mari cosmetice, fara mari pregatiri. Despre asta este vorba: un lucru simplu, care merge la inima", le-a spus Florin Calinescu celor doi.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni