Talentul inedit al lui Ștefan Nistor, actorul care a impresionat la "Românii au Talent" cu un număr original de stand-up


	Talentul inedit al lui Ștefan Nistor, actorul care a impresionat la "Românii au Talent" cu un număr original de stand-up
Autor: Cristina Mazilu
Data: 08 Februarie 2020

Actorul a mai fost la "Românii au Talent" și în trecut, dar s-a întors pentru #un10perfect.

Anul trecut a prezentat în 2019 un număr plin de umor și de....fluierături. Pentru că talentul lui neobișnuit e că fluieră fără probleme...balada lui Ciprian Porumbescu. 

Ștefan spune că ceea ce face se numeste "art whistling", adică "fluierat artistic". Acest gen de "performance" a aparut la Britain's, Australia's, Italy's, Indonezia's si Ukraine's Got Talent.

Ștefan Nistor: "Când eram mic și am învățat să fluier, îmi spuneau părinții că mă ridicăm noaptea în fund, somnambul, începeam să fluier câteva minute și după recital adormeam la loc, fără să îmi amintesc a două zi. Ceea ce începuse inițial că o joacă am transformat în timp, bazându-mă pe auzul muzical deosebit moștenit de la tatăl meu, într-o tehnică aflată undeva între cea a unui instrumentist suflător și a unui solist vocal. Există și competiții internaționale de fluierat, dar din păcate se țin peste ocean și nu mi-am permis o asemenea deplasare. Există de asemenea persoane care își câștigă existența din asta, susținând concerte și acompaniind alți cântăreți."


Anul acesta însăm a pregătt...ceva și mai și! 

Ștefan Nistor:
 "Participarea la RGT este oportunitatea de a prezența României ceva nou, ce am văzut doar la emisiunie "Got talent" din afară, cu mențiunea că sunt încrezător că pot mai bine decât ce am văzut."


 
 

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO