• PRO TV
  • Poveste emotionanta: Un caine orb, ajutat de un alt caine

Poveste emotionanta: Un caine orb, ajutat de un alt caine

Poveste emotionanta: Un caine orb, ajutat de un alt caine

Caz incredibil intr-un oras din Marea Britanie. Un caine isi insoteste pretutindeni prietenul orb, un Dog German care si-a pierdut vederea in urma cu cativa ani.

Povestea lui Lily si a lui Maddison a impresionat o lume intreaga. Cele doua sunt prietene de cativa ani si locuiesc intr-un adapost apartinand Dogs Trust, scrie MEDIAFAX.

Lily, in varsta de 6 ani, a orbit pe cand avea doar un an si jumatate. I-au crescut genele in ochi, o boala misterioasa, care i-a furat vederea definitiv. Pentru ca nu poate sa se orienteze in spatiu, Lily este insotita si ghidata, de cinci ani, de cea mai buna prietena a sa, Maddison, o catelusa din aceeasi rasa.

Cele doua sunt de nedespartit, Maddison avand grija de Lily in fiecare moment si fiind foarte atenta ca buna ei amica sa nu pateasca ceva. Vezi mai multe poze aici!

"Lily si Maddison sunt prietene foarte bune. Daca sunt afara, Maddison preia conducerea si Lily sta aproape si o atinge, pentru a sti pe unde sa mearga. Este emotionant sa vezi acest lucru", a spus Louise Campbell, managerul adapostului.

Cele doua patrupede au ajuns la centrul de animale dupa ce stapanul lor nu le-a mai putut tine.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni