• PRO TV
  • Surpriza care l-a lasat pe Catalin Maruta fara cuvinte. Ce cadou a primit de la un fost concurent de la "Romanii au talent"

Surpriza care l-a lasat pe Catalin Maruta fara cuvinte. Ce cadou a primit de la un fost concurent de la "Romanii au talent"

Surpriza care l-a lasat pe Catalin Maruta fara cuvinte. Ce cadou a primit de la un fost concurent de la "Romanii au talent"

Florin Vechiu este unul dintre concurentii de la "Romanii au talent" din cel de-al doilea sezon.

Tanarul, pe atunci un elev de 18 ani, a gasit si a atins coarda sensibila a juratilor de la “Romanii au talent”, dupa ce a recitat o poezie de dragoste in timp ce desena.

Am ravasit toate cuvintele

Si tot nu te-am gasit

Mi-e dor, mi-e mila si mi-e groaza

Nu vreau sa cred ca te-am pierdut

Incerc, cu stangacie si cu teama

Din minte sa te recompun

Florin Vechiu l-a cucerit in 2012 pe Andi Moisescu, care a exclamat: “Viata are nevoie si de emotie , nu poate sa fie totul numai ras”.

Tanarul, acum in varsta de 20 de ani, este pasionat de desen si i-a facut recent un cadou inedit lui Catalin Maruta: i-a facut un portret, in care apare alaturi de fiul lui David, realizat integral din pulbere de faina. Prezentatorul tv a ramas impresionat de talentul lui si a publicat filmuletul de mai jos pe pagina lui de Facebook.




Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni