Pepe a cantat iubirea la a doua semifinala de la "Romanii au talent"

Pepe a cantat iubirea la a doua semifinala de la "Romanii au talent"

Aflat in plin scandal mediatic dupa ce si-a prins sotia, pe Oana Zavoranu, ca l-a inselat si a decis sa divorteze, Pepe, pe langa explicatii si dovezi de nezdruncinat, a avut taria sa si cante in unele dintre aparitiile lui la emisiunea lui Catalin Maruta, "Happy Hour". La cea de-a doua semifinala a supershow-ului "Romanii au talent" Pepe a prezentat piesa "Hai spune, cine, cine", ovationata indelung de public.

Cantecele lui Pepe sunt dedicate iubirii sau unor momente importante care i-au marcat viata si de aceea pune multa pasiune in interpretare.

Cea mai recenta piesa cantata de el a fost vineri, 1 aprilie, la "Happy Hour", unde i-a daruit un buchet de trandafiri albi soacrei lui, Marioara Zavoranu, si i-a cerut iertare. "V-am spus" i-a fost dedicata soacrei lui si tuturor celor care nu au inteles iubirea dintre el si Oana Zavoranu. Pepe a mai cantat la "Happy Hour": "Clipe ce s-au frant", "Mama mea", "Prea tarziu", "Numai iubirea".

La cea de-a doua semifinala a super show-ului "Romanii au talent", Pepe a interpretat cu multa pasiune "Hai, spune cine, cine".

Pepe
a marturisit ca s-a simit fermecat de publicul prezent la "Romanii au talent".

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni