• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Pe un deal, sta un cal, rontaind un cascaval. TREBUIE sa vezi momentul asta: a provocat EXPLOZIE DE RASETE in sala

Pe un deal, sta un cal, rontaind un cascaval. TREBUIE sa vezi momentul asta: a provocat EXPLOZIE DE RASETE in sala

<span style="color:#f00;">Pe un deal, sta un cal, rontaind un cascaval. </span>TREBUIE sa vezi momentul asta: a provocat EXPLOZIE DE RASETE in sala

Show-ul ROMANII AU TALENT este integral pe Voyo.ro.

Talentul unei profesoare de limba germana l-a determinat pe Mihai Petre sa se ridice de pe scaun si sa plece din sala.



Daca in primul sezon concurenta venise intr-un tricou peste care isi pusese o vesta, de data asta a optat pentru un outfit mai indraznet.  :)

Citeste si: Anna Lesko, mai sexy decat prevede legea, in Thailanda. Ce a facut-o sa exclame: "Ah, ah!"

Adina Gavris, profesoara, 37 ani, a fost la “Romanii au talent” si in sezonul 1. A revenit, iar Mihai Petre a recunoscut-o imediat si a intrebat-o cu ce ocazie s-a prezentat iarasi la preselectii. Raspunsul ei a amuzat pe toata lumea: “Pe un deal, sta un cal, rontaind un cascaval”.

 “Voi spune niste cantece in limba germana”, a continuat concurenta, provocand o explozie de rasete in sala. Spre exasperarea lui Mihai Petre, a cantat ceva despre o palarie cu trei colturi, niste japonezi care stau cu contrabasul pe strada si imnul timisorenilor in germana.

La un moment dat, Mihai s-a ridicat de la masa: “Nu mai pot!”. Ulterior, s-a razgandit si a inceput sa danseze, in aplauzele publicului.



Incurajata, profesoara a tinut sa demonstreze ca se pricepe si sa imite animalele, dar acest talent l-a convins pe Andi Moisescu sa apese pe X: “Adina, ai fost magnifica. Mihai a vrut sa plece si n-a putut sa se desprinda de spectacolul tau, iar acum a ramas mut” i-a spus el.

Mihai Petre ramasese, intr-adevar, fara cuvinte: “Adina, aveam si eu nevoie de o noapte linistita ...” a apucat el sa spuna. Profesoara i-a dat replica imediat: “Insinuezi ca o sa a cosmaruri la noapte din cauza mea? Hai, ma, ca fac pipi in pantaloni...”.



Vezi integral pe voyo.ro cea de-a treia editie Romanii au Talent!

Facebook.com/Romaniiautalent
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni