• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Pe 8 mai incep semifinalele "Romanii au talent", intr-un decor de exceptie! Nu rata o noua editie, VINERI, de la 20:30!

Pe 8 mai incep semifinalele "Romanii au talent", intr-un decor de exceptie! Nu rata o noua editie, VINERI, de la 20:30!

Pe 8 mai incep semifinalele "Romanii au talent", intr-un decor de exceptie! Nu rata o noua editie, VINERI, de la 20:30!

Dupa ce au vizitat 8 orase si au intalnit mii de pretendenti la titlul de cel mai talentat roman si la castigarea marelui premiu de 120.000 de euro sau a celui de originalitate, in valoare de 10.000 de euro, cei patru jurati si gazdele emisiunii Romanii au talent continua spectacolul in semifinalele celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii. Pe 8 mai incepe spectacolul live, de la 20:30, numai la PRO TV!

Din sute de concurenti prezenti la preselectii, doar 60 au demonstrat ca sunt cu adevarat talentati si ca merita sa mearga mai departe in semifinalele competitiei, fiind alesi de catre jurati. Cu acestia si cu numerele lor surprinzatoare ne vom intalni, incepand cu 8 mai, intr-un decor nou si spectaculos. 

Sezonul acesta vor fi 5 semifinale Romanii au talent, care vor prezenta cate 12 concurenti. In finala show-ului vor ajunge 3 concurenti din fiecare semifinala: doi alesi de public si unul ales de catre jurati, dintre concurentii clasati pe locurile 3 si 4 in preferintele celor care voteaza.

Suntem pregatiti ca, incepand cu 8 mai, sa le oferim telespectatorilor continuarea live a celui mai urmarit show de divertisment realizat vreodata in Romania. Fiind deja la cel de-al cincilea sezon, putem spune ca avem in spate o istorie de popor talentat. In semifinalele competitiei pregatim foarte multe surprize, dar si o promisiune: vom aduce emotia la cote uluitoare!”, a declarat Dan Alexandrescu, producatorul executiv Romanii au talent.

Pentru prima data, decorul Romanii au talent se aliniaza celor folosite in versiunile din Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii. Intregul decor va fi format din foarte multe lumini inteligente performante, o scenotehnica impresionanta, care vor face din Romanii au talent un show spectaculos, unic in Romania. 

Sute de specialisti in televiziune vor lucra la aceasta productie grandioasa, pentru a le aduce telespectatorilor in fiecare vineri seara cel mai bun show de divertisment. Pentru fiecare semifinala live, echipa de productie va folosi 14 camere full HD, foarte multa tehnologie si suprafete de ecrane led fara precedent, ecranul principal de 10x5 metri fiind cel mai performant din tara la momentul actual. Suprafata uriasa de ecrane led va acoperi jumatate din decor, ceea ce va face ca la numarul fiecarui concurent sa se creeze un decor virtual, care va continua pana in gradene.

O alta noutate in decorul Romanii au talent este reprezentata de doua jumatati perfecte de cerc, cu suprafete foarte mari, amplasate pe partile laterale ale scenei, ale caror raze din fasii de led vor completa proiectiile gandite pentru fiecare moment. Masa juratilor va fi sezonul acesta reprezentata de un podium oval, complet luminat, situat intre gradene si scena.

Incepand cu acest sezon, cel mai iubit show de televiziune din Romania se muta in Stefanesti, intr-unul dintre studiourile Kentauros Media.

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

Din punct de vedere regie, promit ca anul acesta vom avea show-uri complexe, cu numere spectaculoase atat ca regie si scenariu, cat si ca scenografie, grafica si jocuri de lumini, care se imbina perfect cu povestile concurentilor. Acestia au venit cu idei inedite si surprinzatoare pentru semifinale, care reprezinta o adevarata provocare pentru echipa in ceea ce priveste punerea in scena. Echipa de productie si cea de creatie nu incearca sa cosmetizeze ideile concurentilor. Tot ce facem este sa le oferim suport creativ si logistic, pentru ca fiecare sa-si puna in scena planul si sa se poata prezenta cu sanse egale in fata publicului. Ma bucur foarte tare ca cei selectati de juriu ne-au surprins cu numere spectaculoase, care presupun scenografie, grafica, recuzita, costume, avand fiecare cate un pachet complet. Acest lucru demonstreaza si interesul foarte mare de a castiga si ne confirma, inca o data, ca juratii au ales foarte bine. Noi vom oferi un spectacol desavarsit, iar continutul va fi oferit de romanii talentati!”, a spus Adrian Batista, regizorul Romanii au talent.

Fiecare semifinala va avea cel putin o surpriza, de la momentele prezentate de catre concurenti, la invitatii speciali care vor incinge atmosfera pe scena. Una dintre surprizele acestui sezon va fi Tiberiu Albu - castigatorul sezonului 4 Vocea Romaniei. El va impartasi din experienta sa si va incanta atat publicul, cat si telespectatorii cu interpretarea, in premiera, a unor melodii.

Al cincilea sezon Romanii au talent continua cu inca doua editii de preselectii si, din 8 mai, cu semifinalele care vin cu multe surprize si momente care vor impresiona. Telespectatorii sunt asteptati in fiecare vineri sa-si urmareasca si sustina eroii, de la 20:30, numai la PRO TV!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni