• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Pavel Bartoș împlinește 46 de ani. Cele mai simpatice imagini cu vedeta care îi bucură pe români GALERIE FOTO

Pavel Bartoș împlinește 46 de ani. Cele mai simpatice imagini cu vedeta care îi bucură pe români GALERIE FOTO

Pavel Bartoș împlinește 46 de ani. Cele mai simpatice imagini cu vedeta care îi bucură pe români GALERIE FOTO

Cu o carieră de succes în actorie, cu proiecte impresionante în televiziune și mereu cu zâmbetul pe buze, Pavel Bartoș poate fi considerat unul dintre cei mai de succes și plăcuți oameni din showbiz-ul autohton.

Imaginea lui Pavel Bartoș în televiziune se identifică cu show-urile Românii au talent și Vocea României, dar și cu prezența la Dansez pentru tine, alături de filmul ”Romanian tradition”, acestea fiind doar câteva dintre cele mai de succes proiecte ale vedetei. 

Mereu cu zâmbetul pe buze și cu glumele la purtător, Pavel Bartoș poate fi considerat unul dintre cei mai apreciați oameni din showbiz, însă chiar și așa rămâne o persoană modestă. Născut pe 20 ianuarie 1975, actorul își petrece aniversarea a 46 de ani departe de familie, tocmai în Slovacia, unde se află pentru filmările unui nou proiect cinematografic. 

Probabil că cel mai frumos compliment a fost unul pe care, pe moment, nu l-am înțeles, mi s-a părut banal, un clișeu. A fost cel pe care mi l-a spus Dorina Lazăr când a fost întrebată ce părere are despre mine. Și ea a spus: 'Este omul potrivit la locul potrivit'. Cred că este complimentul care mă definește”, a mărturisit Pavel Bartoș, într-un interviu pentru PRO TV. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PavelBartos (@pavelbartos)

"Eu nu sunt tipul de prezentator înalt, slim, fit, nu știu ce, eu nu sunt așa. Eu sunt așa cum sunt. O persoană căreia îi place să mănânce, să fie cu prietenii și atunci oamenii se încred foarte ușor în mine", a explicat acesta. 

Pe Pavel Bartoș îl puteți revedea la TV, din 5 februarie, când începe sezonul 11 Românii au talent: ”Eu zic să se aștepte la Românii au talent, show-ul pe care ei îi iubesc. Va fi așa cum vor ei să fie acest show! :)

Vezi mai jos o GALERIE FOTO cu cele mai simpatice fotografii cu Pavel Bartoș din ultimii ani.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni