• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Pavel Bartos a inceput anul 2013 cu o premiera. Prezentatorul de la "Romanii au talent" a vizitat pentru prima data Israel

Pavel Bartos a inceput anul 2013 cu o premiera. Prezentatorul de la "Romanii au talent" a vizitat pentru prima data Israel

Pavel Bartos a inceput anul 2013 cu o premiera. Prezentatorul de la "Romanii au talent" a vizitat pentru prima data Israel

Simpaticul actor Pavel Bartos, pe care romanii il vor urmari in aceasta primavara in noul sezon al emisiunii “Romanii au talent” a inceput anul 2013 cu o premiera.

Alaturi de echipa ProTv International, el a imbinat placutul cu …profesia in Israel, tara pe care a vizitat-o pentru prima oara.

El a participat, ca invitat special, la cea de a VIII-a editie a evenimentului “Romaniada” organizat de BD Graiver, la care Pro Tv International este partener media. “Romaniada” a avut loc in 2013 la Eilat, pe tarmul Marii Rosii, unde nu numai Pavel, ci si Irina Loghin, Fuego, Maria Buza, si taraful sau dar si fetele de la Amadeus si ansamblul Pescarus i-au incantat pe romanii prezenti in numar mare la spectacole.


Vezi aici cele mai tari momente din "Romanii au Talent" - Sezonul 1 

Primirea a fost una extraordinara, neasteptat de calduroasa. Spectatorii de la au savurat din plin momentul artistic pe care l-am pregatit si pentru care am avut emotii, mai ales ca a fost prima oara cand m-am adresat unei comunitati de romani din afara tarii”.

Pavel a insotit echipa ProTv International si in cateva locuri istorice, filmate special pentru reportajul care va fi difuzat in aceasta sambata, de la ora 16:45 in cadrul emisiunii “ProTv International Special - Israel”.  Actorul a impartasit impresiile din locurile vizitate cu sotia sa, Anca Bartos pentru care de asemenea vizita in Tara Sfanta a fost o premiera. Ei au ajuns la Timna Park, o zona foarte veche, renumita pentru minele de cupru ce dateaza din vremea Egiptului Antic, la 25 km distanta de Eilat. “Privelistile sunt extrem de spectaculoase, iar pentru amatorii de arheologie fiecare ruina spune o poveste. Cei care viziteaza acum Timna Park se intalnesc cu nu mai putin de 6.000 de ani de istorie”, spune Pavel.

Echipa a ajuns si la Ierusalim si actorul povesteste ca “am vizitat locurile sfinte, mormintele, Zidul Plangerii dar cel mai impresionant a fost faptul ca l-am intalnit pe Parintele David. El ne-a insotit in pelerinajul nostru si pentru fiecare loc avea un imn, o poveste, un cantec, o rugaciune, o binecuvantare, transformand totul intr-o experienta spirituala puternica”.

 In prezent in Israel traiesc peste 800.000 de emigranti romani care au plecat din Romania in anii ‘50’-’60 si alaturi de romanii din toata lumea, sambata 2 februarie, de la ora 16:45,  ei vor putea urmari imagini atat de la festivalul Romaniada cat si din imprejurimile Eilatului, in reportajul “ProTv International Special  - Israel”. De asemenea, tot sambata, dar de la ora 20:30, Pavel si Anca Bartos sunt invitati in prima editie din acest sezon a emisiunii “De suflet”, iar Dana Rogoz va afla mai multe detalii despre ce i-a impresionat cel mai mult, chiar de la ei.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni