Paula Rad, Run to Infinity si Eva Timus completeaza lista finalistilor Romanii au talent!

Paula Rad, Run to Infinity si Eva Timus completeaza lista finalistilor Romanii au talent!

Vinerea viitoare, de la 20:30, ziua talentului se sarbatoreste cu finala epica!

Ultimii zece semifinalisti ai sezonului #7epic Romanii au talent au luptat vineri seara pentru un loc in marea finala si au luat cu asalt scena celui mai tare show de divertisment cu momente impresionante de acrobatie, stand-up comedy, beatbox, dans, canto si chinese pole. Concurentii au creat un spectacol senzational, au primit aplauze din partea publicului si au transmis foarte multa energie si bucurie. Cei patru jurati, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu au urmarit cu atentie fiecare reprezentatie, au avut comentarii savuroase si s-au bucurat sa vada evolutia semifinalistilor, iar Smiley si Pavel Bartos au adus distractia in casele tuturor telespectatorilor.

Ultima semifinala Romanii au talent a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul Romanii au talent a inregistrat 10.6 puncte de rating si 31.6% share, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 5.6 puncte de rating si 16.8% share.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 1.7 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 22:03, peste 2.4 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.


Vineri seara, telespectatorii si juratii au ales ultimii trei finalisti ai sezonului #7epic Romanii au talent.  Dintre concurentii ultimei semifinale LIVE, in marea finala care va avea loc pe 2 iunie merg Paula Rad si Run to Infinity . Cel de-al 11-lea finalist a fost ales vineri de cei patru jurati, care au avut la dispozitie in acest sezon Wild Card-ul cu ajutorul caruia au putut trimite in marea finala un concurent care a evoluat in semifinale, dar care nu a reusit initial sa mearga mai departe. Alegerea lor a fost Eva Timus . Tot aseara, Andi, Mihaela, Andra si Florin au desemnat si cel de-al cincilea candidat la premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro, Eduard Antal. 

Smiley si Pavel Bartos au dat START VOT aseara, iar romanii isi pot vota timp de o saptamana favoritul pentru castigarea premiului de originalitate, trimitand SMS la 1264 cu numarul de concurs al fiecaruia, Alexandru Otean – 07, Don Elvis – 15, Stefan Orheanu – 21, Aeros – 39 si Eduard Antal – 48. 

Ultima semifinala LIVE s-a incheiat cu doua momente speciale prezentate de Nadia Budurusi, finalista sezonului sase Romanii au talent, si Petru Calinescu, fiul juratului Florin Calinescu. Nadia a adus aseara pe scena talentului un moment inedit, unic in Romania, o combinatie fascinanta de pole si silk, cu care a vrajit publicul. Petru Calinescu a adus emotia in sala si a incantat romanii cu vocea sa formidabila. Artistul a interpretat extraordinar melodia Always on my mind si i-a bucurat pe toti cu un moment de neuitat.


Emotie, concurenti carismatici si momente pline de talent autentic

Fetele din grupul Free Dance au deschis ultima semifinala LIVE Romanii au talent cu un moment de dans burlesque plin de stralucire, pasiune si senzualitate. Au inceput numarul intruchipand sase meduze gigant si au continuat cu miscari fabuloase, energie si foarte multa bucurie. S-au distrat pe scena, au trait la intensitate maxima fiecare clipa, au incins atmosfera in sala si au bucurat publicul cu dansul lor dinamic.”Imi place ca v-ati pregatit, ca ati facut un numar cu surprize, cu meduze, ati facut o atmosfera frumoasa. Sunteti foarte frumoase, aratati foarte bine.”, a spus Andra.


Membrii grupului Violoncellissimo au urcat pe scena talentului pentru a demonstra ca niciun gen muzical nu le e strain si ca pot face un spectacol de neuitat. Vineri seara, au trecut fabulos de la Mozart la AC/ DC si au interpretat magnific Rondo alla Turca si Thunderstruck la violoncel, tobe, contrabas si pianina. Concurentii au reusit in numai cateva minute sa demonstreze ca rock-ul merge mana-n mana cu muzica clasica si au creat o atmosfera incendiara. ”Bine ca nu v-ati facut cantareti de Opera si ati ajuns unde trebuie. Probabil sunteti cel mai mare violoncelist al lumii. Nu mi-am inchipuit vreodata ca o sa aud AC/ DC pe unu, daramite pe 18-20 cate aveti acolo.”, a spus Florin Calinescu.


Tibi Neuronu’ si-a amanat cununia pentru semifinala Romanii au talent. Concurentul a ales sa faca intreaga tara sa rada cu glumele sale si a reusit. A prezentat un moment de stand-up comedy in care a vorbit despre relatii, evolutia acestora si implicarea partenerilor de-a lungul timpului. Tibi a reusit sa le smulga zambete juratilor, facand glume care i-au implicat si pe partnerii de viata ai acestora, si a primit ropote de aplauze din partea publicului. ”Ma bucur ca ne-ai adus si sotia aici. Ma bucur enorm ca avem un stand-up comedy in semifinala si visez sa-l vad si in finala. Avem nevoie si de umor, fara el am fi morti.”, a spus Mihaela Radulescu.


Antonia Stoian a uimit juratii la preselectii cu talentul ei uluitor si a revenit in ultima semifinala LIVE pentru a face un show de zile mari si a demonstra ca muzica traditionala este inca vie. Concurenta a interpretat melodia Cine iubeste si lasa, fiind acompaniata de un taraf si de doi membri ai baletului Romanii au talent. Vocea ei uriasa a rasunat in intreaga sala si a emotionat profund atat publicul, cat si juratii, iar Florin Calinescu a mers pe scena pentru a-i saruta mana. ”Momentul a fost foarte frumos. Antonia a vrut sa ne ofere un moment de folclor foarte frumos si emotionant, e o energie in zona aia acolo. Iti multumim foarte tare ca ai aparut in viata noastra. Speram sa te vedem cat mai mult de aici incolo.”, i-a spus Andi Moisescu.


Stansilav Binikovschi a impresionat juratii inca din preselectii cu un numar fabulos de beatbox. Concurentul a urcat pe scena talentului vineri seara pregatit sa uimeasca inca o data si a reusit sa faca acest lucru. Stanislav a combinat perfect beatbox-ul cu actoria si dansul si a realizat un dialog inedit pe scena, reusind sa creeze un spectacol captivant, plin de amuzament, energie si efervescenta. ”Te-am laudat si data trecuta, numai ca astazi ai dovedit ca esti absolut pregatit de finala Romanii au talent. A fost un numar de Las Vegas si cea mai faina intamplare este ca te-ai intalnit cu echipa care trebuie. E un moment pe care as vrea sa-l vad in finala.”, a spus Mihaela Radulescu.


Grupul Run to Infinity a sfidat legile gravitatiei vineri seara si a prezentat un moment de chinese pole care i-a tinut pe jurati in suspans. Concurentii au realizat acrobatii fascinante, s-au sincronizat perfect si au executat elemente greu de imaginat, reusind sa impresioneze publicul si juratii, care s-au ridicat in picioare si i-au aplaudat indelung. Cei patru membri ai grupului au reusit sa aduca pe scena unul dintre cele mai spectaculoase momente prezentate pana acum la Romanii au talent. ”Ati dat definitia copacului vietii. Ce ati facut voi acolo sfideaza tot, in sensul bun. Cred ca sunteti singurii copii care nu au luat bataie de la parinti atunci cand erau mici. Voi ziceati >.”, a spus Florin Calinescu.


Micuta Daria Vacaroiu a interpretat la harpa si voce melodia Read all about it si a reusit inca de la primele acorduri sa introduca atat publicul, cat si juratii intr-o lume de basm, plina de visare. Concurenta a adus emotie si gingasie si a ajuns rapid la inimile tuturor prin intermediul talentului ei desavarsit. ”Ai gasit varianta de succes: o piesa pop cunoscuta si intr-un film emotionant. Esti superba! Felicitari!”, i-a spus Andra, iar Andi a completat: ”Ce premonitii au avut baietii de la Holograf cand au cantat Dincolo de nori... pentru ca acolo e o raza de lumina.”.


Eduard Antal a prezentat vineri seara un moment inaltator, la orga cu pedalier. Eduard a interpretat Toccata si fuga in RE minor de Johann Sebastian Bach si a fost sustinut pe scena de un tobosar si un chitarist, care au reusit sa dea o nota rock intregului moment si sa-l transforme intr-un adevarat spectacol. Reprezentatia a fost plina de dinamism si mister si i-a bucurat pe toti cei prezenti in sala, care i-au rasplatit talentul formidabil cu ropote de aplauze. ”Eu cred ca am avut parte de o binecuvantare. Aceasta este una dintre formele sub care binecuvantarea poate fi ilustrata. Le-as recomanda tuturor sa nu isi refuze un astfel de moment. E ceva divin la mijloc.”, a spus Andi Moisescu.


Silviu Daniel Mititelu a adus dansul contemporan in ultima semifinala LIVE Romanii au talent. Concurentul a avut ca fundal sonor melodia Believer si a creat o poveste fascinanta pe scena, avand alaturi de el si cinci membri ai baletului show-ului. Silviu a demonstrat ca este extrem de flexibil si a avut miscari energice cu care a electrizat publicul si juratii. ”El poate mult mai mult de atat. Silviu este un baiat talentat, exceptional, un dansator cum putini sunt. Eu te felicit, sunt o mare admiratoare a ta si a stilului tau de dans. Coregrafia ta a fost una foarte dinamica, reusita, si m-as bucura sa se vada de peste tot lucrul asta.”, a spus Mihaela Radulescu.


In preselectii, Paula Rad a convins-o pe Andra sa apese butonul auriu pentru ea si sa o trimita direct in semifinale. Vineri, vocea ei formidabila a rasunat din nou pe scena talentului si a emotionat milioane de romani. Concurenta a cantat Nessun Dorma si a demonstrat inca o data ca talentul poate depasi orice bariera, poate crea momente memorabile si poate schimba vieti. ”S-a facut racoare in sala. Lasand pielea de gaina la o parte, trebuie sa-ti multumesc ca existi. Paula, esti de aur! De asta am si apasat acel buton. Daca as avea inca un buton auriu, l-as apasa fara sa ezit. Ne-ai emotionat prin vocea ta si prin ambitia ta. A sunat impecabil, iti multumesc din toata inima, esti minunata!”, i-a spus Andra.


Semifinalele LIVE s-au incheiat, iar publicul si juratii au ales vineri seara ultimii trei finalisti ai sezonului #7epic Romanii au talent. Preferata telespectatorilor a fost ieri seara Paula Rad, care merge in marea finala si continua lupta pentru premiul in valoare de 120.000 de euro si titlul de cel mai talentat roman. Juratii au decis cel de-al doilea finalist al serii si au fost nevoiti sa aleaga momentul lor favorit dintre cele clasate pe locurile doi si trei in preferintele publicului si prezentate de Eduard Antal si Run to Infinity. Daca Andi a mizat pe Eduard Antal, Mihaela, Florin si Andra au ales acrobatiile spectaculoase si au decis sa trimita in finala grupul Run to Infinity.

Pentru a alege cel de-al treilea finalist, juratii au folosit aseara Wild Card-ul care le-a fost pus la dispozitie in acest sezon. Asa ca, Andi, Mihaela, Andra si Florin au hotarat sa o trimita mai departe in competitie pe Eva Timus.


Romanii s-au bucurat vineri de un show formidabil in ultima semifinala LIVE Romanii au talent, au avut parte de momente speciale, de talent autentic prezentat in cele mai diverse forme si de foarte multa energie. 

Vinerea viitoare, de la 20:30, ziua talentului se sarbatoreste cu finala epica Romanii au talent, in care 11 gladiatori ai talentului se vor lupta pentru marele premiu! Romanii sunt asteptati sa-si sustina eroii si sa-si voteze favoritul, caruia ii pot schimba destinul!

Romanii au talent - Eroii cuceresc Romania LIVE!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni