• PRO TV
  • Pastele vine cu o editie incendiara "Romanii au talent"! ACUM, la PROTV!

Pastele vine cu o editie incendiara "Romanii au talent"! ACUM, la PROTV!

Pastele vine cu o editie incendiara "Romanii au talent"! ACUM, la PROTV!

Saptamana aceasta, romanii vor avea parte de talent autentic la puterea a doua! Duminica, in prima zi de Paste, cel mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent, isi continua cautarea noilor eroi nationali, care se vor lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro, dar si pentru cel de originalitate in valoare de 10.000 de euro.

In cele patru editii de pana acum, telespectatorii au avut parte de momente incendiare, pline de sensibilitate sau pasiune, spectacol desavarsit si momente amuzante care au starnit hohote de ras in sala.

Cei patru jurati, Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis, alaturi de gazdele emisiunii, Smiley si Pavel Bartos, sunt pregatiti si saptamana aceasta sa aduca in casele romanilor multa voie buna, comentarii savuroase si reactii inedite, care vor incununa cu brio doua zile de sarbatoare.

Si, pentru ca se apropie Pastele, in editia a cincea Romanii au talent, atat juratii, cat si Smiley si Pavel Bartos vor petrece in stil romanesc alaturi de o concurenta care a venit la preselectii pregatita de sarbatoare, cu mancare traditionala pentru intreaga echipa. Ce a urmat a fost un moment plin de amuzament, veselie si incantare culinara.

Cei mai talentati concurenti, care vor prezenta momente spectaculoase, pline de emotie, sensibilitate, energie si umor vor face, si de aceasta data, deliciul telespectatorilor care vor fi alaturi de cel mai iubit show de televiziune, Romanii au talent.

Editia a cincea a noului sezon Romanii au talent va fi una care va avea toate ingredientele unei seri perfecte de vineri! Telespectatorii sunt asteptati duminica, de la 20:30, sa-si urmareasca si sustina preferatii, numai la PRO TV!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni