• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • La aproape 80 de ani, a dansat in finala "Britain's Got Talent". Paddy a aratat lumii intregi ca varsta e doar un numar si a castigat respectul tuturor

La aproape 80 de ani, a dansat in finala "Britain's Got Talent". Paddy a aratat lumii intregi ca varsta e doar un numar si a castigat respectul tuturor

La aproape 80 de ani, a dansat in finala "Britain's Got Talent". Paddy a aratat lumii intregi ca varsta e doar un numar si a castigat respectul tuturor

Paddy, septuagenara care a castigat respectul tuturor demonstrand ca ambitia nu are varsta, a ajuns alaturi de Nico, partenerul ei, in finala "Britain's Got Talent", in ciuda unei accidentari la coaste pe care femeia inca o resimte.

Paddy si Nico au dansat fara greseala in marea finala a show-ului, fiind considerati printre favoritii la castigarea marelui premiu de 300.000 de euro. Desi prestatia lor nu a reusit sa-i plaseze in topul preferintelor publicului dupa aflarea votului, cei doi au oferit un exemplu intregii lumi, iar numarul lor a primit aplauzele si respectul tuturor.

Surpriza de proportii la "Britain's Got Talent". Cine a plecat acasa cu marele premiu de 300.000 de euro

Numarul favorit al juratei Amanda Holden, cea care a oferit perechii Paddy si Nico "tichetul de aur" ce i-a trimis direct in semifinale, s-a intors in concurs cu un dans de salsa care a ridicat sala in picioare.

Cei doi au reusit sa ajunga in finala "Britain's Got Talent" si sunt considerati favoriti la castigarea marelui premiu. Prestatia celor doi a fost cu atat mai surprinzatoare cu cat prezenta lor in concurs a fost confirmata cu numai cateva ore inainte de inceperea show-ului. Problemele au aparut cand Paddy a suferit o accidentare si s-a ales cu cateva coaste rupte, ceea ce i-a facut pe medici sa fie sceptici in ceea ce priveste participarea sa in semifinale.

In ziua concursului, insa, medicii i-au spus venerabilei concurente in varsta de 79 de ani ca poate dansa din nou pe scena "Britain's Got Talent". 

"Mi-am rupt o coasta acum aproape doua saptamani, in timp ce exersam impreuna cu Nico. Dupa ce am luat o pauza de cateva zile, am inceput sa ma simt mult mai bine, iar acum i-am anuntat si pe cei de la 'Britain's Got Talent' ca ma simt in stare sa dansez. Este ceva ce imi doresc foarte mult sa fac", a declarat Paddy.

Amanda Holden, care ii vedea favoriti la castigarea titlului de cei mai talentati britanici si se declarase "devastata" ca cei doi au iesit din concurs, si-a exprimat bucuria pe Twitter: "Sunt incantata sa va anunt ca medicii si-au dat acordul, iar Paddy si Nico revin la BGT".

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni