Ovidiu Anton si Bogdan Bolohan urca VINERI pe scena Romanii au talent

Ovidiu Anton si Bogdan Bolohan urca VINERI pe scena Romanii au talent

Cea de-a treia semifinala LIVE Romanii au talent este gata sa-i surprinda pe romani cu momente extraordinare pregatite de cei 12 concurenti, cu foarte multa originalitate si creativitate. 

Juratii, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, sunt nerabdatori sa vada numerele pe care semifinalistii le-au gandit pentru aceasta etapa a competitiei, iar Smiley si Pavel Bartos vor aduce bucuria si energia de pe scena talentului direct in casele telespectatorilor.

Artgenerator, Familia Cinci, Alexandra Lixandru, Florin Bontea, Marius Gheorghiu, Dumitru Sanduta, Adrian Neacsu, Robert Pascari, Nadara gipsy band, Alin Cubix, Manuel Chivari si Cezara Blioju vor crea maine un spectacol memorabil la Romanii au talent si vor face tot posibilul sa cucereasca publicul, care ii poate trimite in marea finala.

Tot vineri, de la 20:30, telespectatorii vor fi incantati si de doi invitati speciali. Finalistul celui de-al cincilea sezon Romanii au talent, Bogdan Bolohan, va prezenta un moment de dans spectaculos. ”Experienta Romanii au talent a fost puternica si motivanta pentru mine, de aceea invitatia de a performa ca invitat in semifinala am primit-o cu mare bucurie. Imi doresc sa le transmit telespectatorilor si publicului din sala un mesaj din sufletul meu. De abia astept scena sub picioarele mele.”, a spus Bogdan.

Ovidiu Anton, castigatorul selectiei nationale Eurovision, urca vineri pe scena talentului pentru a le multumi romanilor pentru solidaritatea din ultima perioada si va canta melodia pe care a creat-o special pentru ei, Moment of Silence. ” Sunt foarte fericit pentru invitatia de a canta pe scena celui mai mare show de televiziune de la noi, Romanii au talent. Le multumesc inca o data tuturor romanilor pentru ca au fost alaturi de mine in toata aceasta perioada si m-au sustinut. Dovezile lor de solidaritate m-au facut sa trec mai usor peste cele intamplate si m-au motivat sa continui. Pentru asta, imi doresc sa le prezint maine show-ul la care am muncit in ultimele luni impreuna cu echipa mea si sa le transmit mesajul puternic al piesei Moment of Silence. Pentru mine, Romanii au talent reprezinta cea mai buna ocazie de a prezenta romanilor un show de nivelul celui pe care l-as fi avut pe scena muzicii europene.”, a declarat Ovidiu.

Romanii sunt asteptati vineri, de la 20:30, numai la PRO TV, sa fie alaturi de cei 12 semifinalisti Romanii au talent si sa-si voteze favoritii, care vor merge in mare finala si vor intra in lupta pentru titlul de cel mai talentat roman!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni