Opt motive pentru care #imiplaceraduleasca

Opt motive pentru care #imiplaceraduleasca

1. Se implica si ia fraiele unor ample actiuni sociale, umanitare si de strangere de fonduri pentru persoanele cu dizabilitati  atat pe plan national, cat si international. 

2. Are o cariera de 20 de ani in televiziune, presa scrisa, radio, speaker motivational, ambasador Wings for life, Save the children, United Way International si autor de 4 bestsellers. Este un adevarat profesionist si un trend-setter, care si-a construit un nume foarte solid in media si a devenit un imbatabil lider de opinie.

3. Are curajul sa spuna intotdeauna ceea ce gandeste, fara menajamente. Este un om corect si cere de fiecare data mai mult atat de la ea, cat si de la cei din jur.

4. Militeaza pentru o viata sanatoasa in care sportul si alimentatia sanatoasa, gandirea pozitiva si pasiunea pentru tot ce faci sunt o prioritate si o disciplina de viata. 

5. In calitate de jurat al show-ului Romanii au talent, este foarte exigenta, uneori dura deoarece isi doreste performanta de la toti concurentii cu adevarat talentati. Si, de dragul spectacolului, o face cu inteligenta si talent.

6. Detine o colectie bogata de interviuri si intalniri cu oameni care au intrat in istorie ca fiind cei mai buni din lume in domeniul lor,  printre care Robert de Niro, Quentin Tarantino, Orhan Pamuk, Nadia Comaneci, Felix Baumgartner, Sebastian Loeb, Julio Iglesias, Dan Brown, 3 laureati de premii Nobel, etc. 

7. E pasionata de sporturi extreme, le-a incercat cam pe toate cele aflate la indemana si merge constant la diverse competitii sportive in tara si in afara tarii. 

8. Are la activ 5 premii APTR, alaturi de 5 titluri de Femeia Anului si Medalia de onoare pentru munca in domeniul umanitar, acordata de MS Regele Mihai.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni