• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Omul - baterie a electrizat scena, iar “profesorul de joaca” a emotionat intreaga tara, vineri seara, la "Romanii au talent"

Omul - baterie a electrizat scena, iar “profesorul de joaca” a emotionat intreaga tara, vineri seara, la "Romanii au talent"

Omul - baterie a electrizat scena, iar “profesorul de joaca” a emotionat intreaga tara, vineri seara, la "Romanii au talent"

Vineri seara, la Pro Tv, cel de-al treilea episod al auditiilor “Romanii au talent” a dus in casele telespectatorilor emotie, surprize, hohote de ras, dar si momente de neimaginat, toate reunite intr-un spectacol al talentului de pe toate meleagurile tarii si chiar de peste Prut.  

Concurenti de toate varstele, de la copilasi de gradinita pana la seniori in toata regula, au incercat sa impresioneze juriul cu dansuri orientale, freestyle sau inventate, scenete, demonstratii sportive, numere de magie, acrobatie sau reprezentatii muzicale. Bartos si Smiley i-au incurajat din culise si le-au tinut isonul, fie ca a fost vorba de dans, baschet, iluzionism sau reprezentatii teatrale.

Desi are numai sase ani si jumatate, Andrei Laza este cat  se poate de hotarat: “Nu ma-nsor si nu ma-nsor!”. Micutul talentat si-a recitat cu patos poezia la preselectiile “Romanii au talent”si i-a amuzat pe toti cei prezenti in sala de spectacol, ba unora chiar le-a”deschis noi orizonturi”, dupa cum a spus Mihai Petre. Trei de “Da!” a primit Andrei si a trecut mai departe in competitia talentelor.

Cu lopetile in mana si imbracati in port taranesc, trupa “Simplu” si-a inceput stangaci numarul, pe muzica populara si “Gangnam style”, insa ce a urmat a compensat cu varf si indesat asteptarea. Cei trei baieti au dansat tiganeste  excelent, iar pe deasupra au fost si tare haiosi. “A fost un moment cu cap, dar mai ales cu coada!”, i-a felicitat Andi pe baieti, care au mers mai departe in concurs cu trei de “Da” din partea juriului.

Daca Ioanei Capata nu i-a iesit dansul oriental cu aripi, Smiley a demonstrat ca poate sa se miste la fel de bine, fara accesoriile “zburatoare”, spre deliciul celor prezenti la show.

Calculele in viteza le-a rezolvat aproape fara greseala, dar matematicianul Sabin Matesan nu a primit unda verde din partea juriului pentru urmatoarea etapa , fiind sfatuit de catre Andi sa isi transforme “abilitatea in spectacol”.

Chiar daca sora Estera a uitat pasii, iar sora Margareta a certat-o, numarul celor doua concurente s-a transformat intr-unul hazliu cand li s-au alaturat pe scena Pavel si Bartos, in ritmul dansului popular.

Cei “trei crai de la Rasarit”, dupa cum i-a numit Andra pe membrii trupei Ad Libitum, au ridicat sala in picioare cand au inceput sa cante hit-ul “Perfect” de la Vama in stil de pop-opera, cu ale lor voci de bass si tenor. “S-a terminat smecheria, a revenit pielea de gaina”, a fost concluzia Andrei la finalul momemntului rasplatit cu “Da” la unison de catre juriu.

“Pentru doua minute si jumatate am uitat ca sunt la “Romanii au talen”t si am fost in lumea ta cu tine!”, l-a felicitat Andi pe Denis Bejenaru, tanarul care a dansat freestyle in stilul sau propriu si a reusit sa convinga juriul ca merita sa mearga mai departe in competitie.

 “Am ramas fara cuvinte, nu pot sa inteleg cum faci toate astea”, i-a spus Andra lui Biba Struja, sarbul care controleaza curentul electric, omul –baterie ce i-a socat pe spectatori cu aptitudinea sa incredibila, parca desprinsa din filmele SF. Dupa ce a aprins singur becuri, a prajit un carnat si a pornit o flacara cu ajutorul curentului din propriul corp, Biba i-a facut pe Pavel si pe Smiley sa vada stele verzi la propriu cand le-a pus mana pe frunte. “E pentru prima oara cand sunt inspaimantat si cucerit in acelasi timp”, i-a spus Andi, iar Mihai Petre a concluzionat: “Incredibil, impresionant, nemaivazut si riscant in acelasi timp, cred ca are mari sanse la premiul de originalitate sau chiar la marele premiu”.

CELE MAI BUNE MOMENTE VIDEO SUNT AICI

Chiar daca numarul de baschet pe picioroange al celor de la No Limits n-a fost printre cele mai bune, concurentii le-au facut pofta lui Smiley si lui Bartos sa vada cat de bine se pricep la baschet. Se pare ca cei doi chiar au talent, dupa ce au reusit sa dea la cos si sa fie aplaudati de intreaga sala, in special “sexy” Pavel Bartos.

 “O demonstratie de Kung Fu, stilul sarpe”: asa a catalogat Mihai Petre dansul lui Sorin Magdin, care a primit trei de “Nu” pentru prestatia sa de la “Romanii au talent”.

Marian Mucioniu, auto-intitulat Alin Cubix, a pregatit un numar de magie pentru care a recunoscut ca se antreneaza chiar si cate cincisprezece ore pe zi. carti de joc, Pavel si Smiley drept asistenti si doua semntauri contopite – acesta a fost bilantul reprezentatiei sale, pentru care Andra si Andi i-au spus “Da!”, chiar daca pe Mihai nu l-a convins. Cu doua raspunsuri pozitive, Alin Cubix merge in etapa urmatoare a concursului.

 “O prezenta soc”, l-a numit Bartos pe “Vagabondul misterios”, alias Marcel Draga. Intr-adevar , nimeni n-a stiut exact ce urma sa prezinte Marcel pana nu s-a dezlantuit pe scena intr-un dans “zguduitor”. “Vad in fata mea un ciudat talentat”, l-a laudat Andra in numele juratilor, asa ca “vagabondul misterios” va reveni la “Romanii au talent” in urmatoarea etapa.

“Cel mai bun moment de folclor de la Romanii au talent pe care l-am vazut pana acum!”, dupa cum a declarat Andra, a fost oferit de ansamblul “Veselia” din Chisinau. Dansatorii au debordat de energie pe tot parcursul numarului si au ridicat intreaga sala in picioare, iar pe Mihai Petre l-au pus pe ganduri: imi vine sa ma apuc de genul acesta de dans maine!”. Trei de “Da” au primit “veselii” danastori, asa ca se vor intoarce pe scena super-show-ului in etapa care urmeaza.

Smiley, “sotul inselat”, Bartos, “amantul prins in fapt” si impuscat virtual de catre primul, o sotie si un povestitor – pe acestia i-a ales clovnul Viorel Hritcu sa joace in mini-sceneta sa. “Marele lui talent a fost de a alege exact actorii de care avea nevoie”, a fost concluzia lui Andi, insa acesta nu a fost suficient pentru a trece mai departe la “Romanii au talent”.

Show-ul este acum integral pe Voyo.ro.

Gemenele Elena si Olesea Croitoru n-au cantat deloc convingator si nici criticile juratilor nu le-au primit prea bine, astfel ca au plecat acasa dezamagite si “sifonate” de public, dupa cum a spus una dintre surori.

“Ma uit la voi ca la un tablou minunat”, le-a spus Andi membrilor corului Cantabile, un grup de “economisti, finantisti si contabili” cu voci superbe. Cei treizeci si opt de membri ai corului au oferit un moment magic pe acordurile piesei “Heal the World” a lui Michael Jackson, iar juriul i-a trimis cu trei raspunsuri pozitive in etapa urmatoare.

Membrii trupei Workout din Chisinau i-au uimit pe Andra, Andi si Mihai cu forta si agilitatea cu care si-au executat exercitiile la bara. “Eu cred ca oamenii astia sunt in stare sa faca spectacol din asbolut orice”, le-a spus Andi, iar “fortosii” merg mai departe la “Romanii au talent”.

Magicianul “renascut”, dupa cum si-a spus Tudor Ghita, a baut oua de prepelita fara oprire, insa rezultatul final nu l-ar fi multumit pe Mihai Petre decat daca “i-ar fi crescut pene”, asa ca acesta s-a oprit in etapa preselectiilor la “Romanii au talent”.

Cel mai emotionant moment al serii l-a oferit Leon Magdan, “profesorul de joaca”, prin povestea spusa cu ajutorul mainilor, a umbrelor si a luminii, pe versurile poemului “Trei fete” de Lucian Blaga. “Cele mai bune momente sunt cele care reusesc sa ne rascoleasca sufletul, mai si invatam ceva din experienta traita, e un moment demn sa castige Romanii au talent”, l-a felicitat Mihai Petre, iar Leon a primit din partea juratilor “biletul verde” care ii deschide drumul direct catre semifinala super-show-ului.

Dupa cum singur a marturisit, Claudiu Rosu a spart destule becuri pana asa ajunga sa manuiasca in viteza nunchuck-urile, celebrele arme asiatice. “Eu nu ma pun cu Jackie Chan”, a conchis Mihai Petre, iar Andra l-a compatimit pentru ca nu purta niciun fel de protectie in timpul exercitiului aparent dureros. Bineinteles, numarul sau i-a inspirat si pe cei doi “sefi”, iar Bartos si Smiley au incercat  sa vada cat de bine s-ar descurca in rol de “ninja”.

Nimeni altul decat Nelson Mondialu’ a urcat seara trecuta pe scena “Romanii au talent”, cu tot cu tronul, lautarii si bancnotele din dotare. “Daca nu impresionez juriul, impresionez publicul”, si-a motivat Nelson aparitia, care a inclus muzica, dans si glume la care a ras toata sala. Concurentul n-a venit sa castige marele premiu de 120 000 de euro, vorba lui Andi, “ci sa aduca niste euro” pe care i-a aruncat pe scena, cum se practica la petrecerile lautaresti, moment in care Smiley a intrat in actiune cu mopul, ca sa nu se faca “mizerie”. La final, Mihai Petre l-a laudat pe Nelson :”Dansul a fost mondial”.

Magie si comedie a oferit seara trecuta Paul Lungu, iluzionistul auto-intitulat “bad boy”. Paul  a adaptat clasicele trucuri cu carti si a reusit sa o gaseasca pe cea potrivita cu gura, ba chiar sa o si impatureasca. “S-ar putea sa ai si prietena dupa show-ul asta!”, a conchis, amuzat, Mihai Petre, luandu-i vorba din gura magicianului. Apreciat pentru prezentarea inedita, Paul a trecut in etapa urmatoare cu trei de “Da”.

Experienta si-a spus cuvantul in cazul lui Emy Dragoi, ales acordeonistul anului in 2005, cu trei albume la activ. “A sunat foarte bine”, l-a felicitat Andra, iar Emy va merge in etapa viitoare “Romanii au talent”.

”Esti bun!”, i-a spus Mihai Petre lui Marian Sas, acrobatul care a facut spectacol la sforile de matase suspendate. Impresionant de flexibil si de curajos, Marian a dat emotii audientei cu prestatia sa periculoasa, dar rezultatul a fost pe masura, asa ca tanarul se va intoarce in urmatoarea etapa a competitiei talentelor.

Cruella, Cenusareasa si Mowgli sunt doar cateva dintre personajele pe care le-au intruchipat copilasii din grupul Voces pe scena “Romanii au talent”.  Micutii au cantat, au dansat si au prezentat un potpuriu de povesti, iar juriul i-a rasplatit cu trei de “Da” si trecerea in urmatoarea etapa.

 “O declaratie de dragoste catre o stea”, i-a catalogat Andi prestatia lui Viorel Stanescu, insa una deloc reusita din punct de vedere muzical. “A sunat jalnic”, i-a spus Mihai, iar Viorel a primit trei de “Nu” din partea juriului.

Farfurii care se invart singure in aer, un catel mic si nazdravan si un stapan extrem de talentat, venit direct din lumea spectaculoasa a circului – acestea au fost ingredientele unui numar reusit de echilibristica si dresura cat se poate de amuzant, realizat de hunedoreanul Tudor Liviu. Fara nicio farfurie sparta si cu o sala plina de oameni care se prapadeau de ras, Liviu a primit numai laude din partea juratilor. “Ai spus o poveste frumoasa in ritm”, l-a apreciat Mihai Petre, iar concurentul va reveni in etapa viitoare la “Romanii au talent”.

Vineri, 7 martie, de la 20:30, noi “eroi” ies din umbra direct in lumina reflectoarelor, cand preselectiile continua in cel de-al patrulea sezon al blockbuster-ului divertismentului romanesc, “Romanii au talent”, numai la Pro Tv.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni