Oana Tache este digital host in marile gale live Romanii au talent!

Oana Tache este digital host in marile gale live Romanii au talent!

Vinerea aceasta, de la 20:30, incep marile gale ale talentului! Experienta Romanii au talent se extinde si in online, unde Oana Tache, digital host, va fi live pe pagina de facebook a show-ului de la ora 19:30 si in pauzele de publicitate, impreuna cu semifinalistii, juratii, Pavel si Smiley, si cu invitati speciali in fiecare editie. Vineri seara, pe facebook Romanii au talent, vom descoperi atmosfera din backstage si vom putea fi mai aproape de eroii sezonului 8, luand pulsul competitiei si simtind emotiile acestora inainte de a urca pe scena.

"Sunt mandra sa va anunt ca proiectul meu de suflet, Digital Host, continua in etapa LIVE a galelor Romanii au talent. Abia astept sa ne vedem in fiecare vineri, de la 19:30, pe facebook, unde va dau intalnire alaturi de Pavel si Smiley, de juratii si concurentii emisiunii, dar si de invitatii mei speciali. Nu uitati! Ce nu se vede la TV, va arat eu in digital!", a spus Oana Tache, digital host Romanii au talent.
 

Show-ul cu cea mai mare comunitate online, Romanii au talent, le aduce romanilor in fiecare vineri, pe pagina oficiala de facebook, prin vocea Oanei Tache, imagini din platou si interviuri exclusive cu echipa, dar si cu unele dintre cele mai indragite vedete.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni