• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • O seara cu aparitii exotice, premiere si 3 finalisti care si-au inscris numele in marele show "Romanii au talent" de pe 10 mai, de la ProTV

O seara cu aparitii exotice, premiere si 3 finalisti care si-au inscris numele in marele show "Romanii au talent" de pe 10 mai, de la ProTV

O seara cu aparitii exotice, premiere si 3 finalisti care si-au inscris numele in marele show "Romanii au talent" de pe 10 mai, de la ProTV

Bogdan Olteanu, Mircea Palamari si Classic Beat Orchestra merg in marea finala din 10 mai


E vineri seara, e show-ul "Romanii au talent", iar romanii se aduna in fata micilor ecrane pentru a se lasa impresionati de cei care cred in sansa si visul lor. Talente care mai de care mai originale si mai spectaculoase se perinda prin fata telespectatorilor, iar concurentii fac tot posibilul pentru a impresiona juriul, dar mai ales publicul in dorinta de a-l face sa-i voteze si sa-i propulseze in marea finala din 10 mai. 


Asa s-a intamplat si vineri seara cand, fie ca a fost vorba de dans, numere de magie, imitatie,  improvizatie, acrobatie, muzica, pictura, concurentii care au urcat pe scena de la "Romanii au talent" au oferit un spectacol total, plin de emotie, bucurie si neprevazut.

Ca in fiecare vineri seara, ProTV s-a aflat in fruntea clasamentului audientelor, la distanta mare de urmatoarea clasata. Asa se face ca emisiunea a fost din nou lider de audienta detasat la nivelul tuturor categoriilor de public, fiind urmarita in minutul de maxima audienta de la 22.12 de aproape 4 milioane si jumatate de romani.

La nivelul publicului comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18-49 de ani, ProTV obtinea 15,2 puncte de rating si 40,0% cota de piata, Antena 1 avea doar 4,1 puncte de rating si 10,8% cota de piata. La nivelul intregului public din mediul urban ProTV s-a clasat pe primul loc cu 14,9 puncte de rating si 35,9% cota de piata, in timp ce Antena 1 inregistra doar cu 3,4 puncte de rating si 8,1% cota de piata.

La nivelul intregului public din Romania, ProTV obtinea 14,6 puncte de rating si 34,9% cota de piata, fiind urmarit in medie a aproape 3 milioane de romani, iar Antena 1 inregistra o audienta medie de doar 3,2 puncte de rating si 7,7% cota de piata. Dupa o seara magica in care pe scena de la "Romanii au talent" au urcat concurenti care mai de care mai talentati, in timp ce telespectatorii si-au votat numerele favorite, Mandinga feat. Muneer au cantat in premiera piesa "Bling".  

Revezi AICI toate momentele VIDEO.

"Bling" este primul featuring Mandinga dupa multi ani si marcheaza intrarea lui Muneer in familia Happiness Production. Mandinga a facut echipă cu fostul concurent de la "Românii au talent", Muneer avand o aparitie exotica in piesa "Bling".

O alta premiera a show-ului de vineri seara a fost prezenta pe scena de la "Romanii au talent" a Innei, care a oferit un moment special alaturi de cativa dansatori ai trupei de balet Edi Stancu.

Vezi prestatia LIVE a Innei aici: VIDEO.


De altfel, acesta nu a fost singurul moment oferit de baletul Edi Stancu care s-a intrecut in miscari aprige si pline de energie cu nimeni altul decat Nea Marin (Marin Barbu), specialistul in folclor.

Descarca aplicatia pentru mobil, alege-ti favoritii, comenteaza in timpul show-ului si castiga un loc in public la MAREA FINALA.

In cea de-a patra semifinala difuzata vineri seara de ProTV au urcat pe scena magicienii Andrei Andronachi si Andrei Isfan, rock-erul Angelo Simonica, Bogdan Olteanu, pictorul care face minuni cu sclipiciul lui, muzicienii Classic Beat Orchestra, Colectivul Fantezia, Mihai Stefan, tanarul imitator moldovean, Orban Barra si ale sale acrobatii cu bicicleta, Palamari Mircea, cel care a impresionat juriul cu miscarile sale de dans,  dansatorii de la Switch Crew, Zburatorii, baietii care au sarit in preselectii peste masa juriului si trupa de dans The Haters.

Cei care au ajuns in urma voturilor telespectatorilor in marea finala din 10 mai sunt: Bogdan Olteanu, Mircea Palamari si Classic Beat Orchestra.

Bogdan Olteanu, primul clasat in topul preferintelor juriului a fost rasplatit cu aplauze din plin in momentul in care a dezvaluit pictura cu Ray Charles pe care a realizat-o pe acordurile muzicii artistului. "A fost un moment magic", a tinut sa puncteze Pavel Bartos caruia nu i-a venit sa creada ca din miinile lui Bogdan Olteanu a putut sa iasa ceva atat de frumos. De aceeasi parere a fost si Andra care s-a declarat impresionata de magia speciala a numarului sau.  

Momentul lui Bogdan Olteanu este VIDEO aici.

"Sunt  pur si simplu cucerit!", a declarat la randul lui Andi Moisescu, vadit impresionat de pictura concurentului. Desi a recunoscut ca la inceput a fost destul de sceptic si nu a crezut ca il va mai putea surprinde cu ceva, Andi Moisescu a avut la finalul numarului concurentului  "un moment de descatusare si bucurie pe care mi-l doream."

Mihai Petre
a apreciat faptul ca Bogdan Olteanu stie sa faca spectacol si sa isi vanda talentul. De asemenea, l-a felicitat pentru tehnica impecabila pe care o stapineste si sclipirea pe care o are in dozarea lucrurilor.

Desi ultimul in concurs, Mircea Palamari s-a situat al doilea in topul preferintelor telespectatorilor. Acestea au coincis si cu preferintele juratilor care au avut numai cuvinte de lauda pentru momentul sau. Mircea Palamari a fost de altfel si primul numar la care s-au ridicat in picioare si au aplaudat furtunos toti cei 3 jurati.

Vezi aici VIDEO momentul lui.

Mihai Petre a fost de parere ca numarul sau are toate sansele sa castige concursul daca va fi votat sa mearga mai departe. "Ai venit la final si ai ajuns in fruntea clasamentului meu!", i-a spus juratul Mihai Petre, bucuros ca publicul i-a incredintat votul sau si l-a trimis in finala. "Esti unul dintre cei mai buni dansatori pe care i-am avut in acest consurs!", l-a laudat Andi Moisescu, iar Andra s-a declarat fara retinere fana lui.

Pentru locul al treilea, lupta s-a dat intre magicianul Andrei Andronachi si muzicienii de la Classic Beat Orchestra. Desi Andrei Andronachi a adus multa bunadispozitie pe scena de la "Romanii au talent", cei alesi de juriu sa merga in finala au fost Classic Beat Orchestra, care au oferit in opinia celor 3 jurati actul artistic cu potential si mai mare de spectacol.

Vezi VIDEO cu momentul celor de la Classic Beat Orchestra.


Pana acum pe lista finalistilor se afla: Bogdan Olteanu, Mircea Palamari si Classic Beat Orchestra Corul Fiat Lux, Diana Caldararu, WhoGonStopUs, Gabriela Artene, Vlad Grigorescu, Ghenadie Rotari,  Ana Munteanu, Camelia Duta, dansatorii Alex si Andra, lista urmand sa fie completata cu inca 3 nume norocoase.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni